Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem csinálták meg PC-re...

Miért nem csinálták meg PC-re az Uncharted egyik részét sem?

Figyelt kérdés
A warez miatt? Vagy csak szimplán lusták voltak átírni? :D
2011. dec. 29. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
egyszerú a válasz szerintem ha én játék fejlesztő lennék vagy valami ilyesmi biztos hogy 1 játékot sem adnék ki pc-re!! nincs benne semmi nyereség nekik max ha lehet multizni és aza pár ember megveszi sokkal nagyobb haszon van xbox-on és ps3on. tehát szerintem nem a lustaság döntött :D
2011. dec. 29. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:
egyszerű* előző voltam
2011. dec. 29. 23:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert exkluzív cím. Ilyeneket azért csinál a Sony meg a Microsoft, hogy konzolt vegyenek értük. Pénz, üzlet, stb.
2011. dec. 29. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
A fejlesztő csapat név szerint a Naughty dog(remelem jól írtam) a Sony tulajdona, s ő mondja meg, h mire fejleszthetnek.
2011. dec. 30. 00:13
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Csak ismételni tudom az előzőt:

A Naughty Dog a Sony egyik stúdiója (talán a legjobb), Sony-nak meg kellenek a húzócímek, mert anélkül nehéz lenne eladni egy konzolt, így csak arra jelenik meg.

Ugyanez a helyzet egy God of War-ral, The Last of Us-sal, Infamous-sal, Killzone-nal, és még sorolhatnám.

Ha jó játékot akarsz add el a PC-t, és vegyél PS3-mat.

2011. dec. 30. 02:39
 6/13 Csonka János válasza:
70%

lol.sok konzolhuszár...

nem kell eladnod a PC-det.a Pc legjobbjai könnyen lezúzzák a konzol exklúzívokat, szóval ne aggódj.Mivel a Naughty Dog Sony tulajdon, a Sonynak kellenek a húzócímek.

2011. dec. 30. 10:57
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Előző:

PC-t nem kell eladni, az igaz, mert csak konzollal nem lenne meg az ember, netezni, letölteni, dolgozni csak PC-vel lehet, de játék szempontjából a konzol az igazi.

PC grafikailag köröket ver a konzolokra (még kb 2 évig), de játékélményben illetve játékfelhozatalban az a legalja.

2011. dec. 30. 13:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :D

tényleg nincs nyereség PC-n ez igaz, de attól még bosszantó. :D

2012. jan. 1. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
méghogy nincs nyereség pc-n :D
2015. jún. 25. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Márpedig nincs nyereség PC-n! Azokat a játékokat amelyeket szinte mindenki letölt nem ingyen fejlesztik és terjesztik.

2015. nov. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!