Skyrimben hogyan tudom használni az "unlock" kódot az ajtók, ládák kinyitására?
Figyelt kérdés
Megnyomom játék közbe a 0-át és hiába írom be az ajtó nem nyilik. Mit kell csinálni hogy kinyiljanak a ládák ajtók ezzel a kóddal? Nem nem akarom megkeresni a kulcsát, és igen nincs lockpick-em az összes beletört :)2011. dec. 29. 17:42
1/6 anonim válasza:
Oblivionban rá kellett kattintani egérrel arra, amit ki akarsz nyitni. Szerintem ez nem változott.
2/6 A kérdező kommentje:
De ha kattintok akkor üt a kardal.
2011. dec. 29. 20:51
3/6 anonim válasza:
Konzolba belépve katintasz ládára stb.
és ákor kiir egy számsort
akor unlock olsz és kész is
viszont ez ront a játék élményböl
vegyél sok lockpicket és kész és mindent nyitogas ki
aztán van törhetetlen lockpick is ahoz kel egy küldit csinálnod
vagyis ne álandósítsd az unlockozást szerintem (mert akor másban is csalhatnál enyi erövel)
4/6 anonim válasza:
Mi a jó a cheat-ben? Ennyi láma gyíkot....játszál ember! ne csaljál!
5/6 anonim válasza:
Én megmondom őszintén 5 évesen csaltam utoljára!Sztm égő hogy egy 13 fölötti gyerek,Felnőtt csal a játékban qrvára égő!
6/6 anonim válasza:
hol lehet törhetetlen lockpick-et szerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!