Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-Videók, Sorozatok?

Minecraft-Videók, Sorozatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek kedve sorozatot készíteni,vagy csak hülyéskedni?

Van szerverem,ott nyugodtan tudunk akármit csinálni.

Akinek van kedve,az írjon egy hsz-t,írja mellé a minecraft nevét,és hogy mióta csinálja+ha videózott már,akkor a videóit is szívesen megnézem,és számításba veszem,hogy ha nagyon sok jelentkező lesz :D

2011. dec. 29. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy max az 1.7 megy a gépemen, az újabbaktól lefagy :( Szerveren meg még sose próbáltam, lehet, hogy attól is lefagy :D De kedvem az lenne hozzá, írj privátot!
2011. dec. 29. 13:15
 2/8 anonim válasza:
Tört szeród van vagy eredeti mert nem akarok acountért fizetni.
2011. dec. 29. 13:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze tört szeróm van,és 1.0.1 van rajta :)
2011. dec. 29. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Óh, a fenébe, nem tudsz csinálni másikat? :D Tök jó lenne építkezni, pont mostanában kattantam rá megint, de egyedül unalmas, viszont a hülye gyenge gépem nem bírja. Első voltam.
2011. dec. 29. 17:30
 5/8 anonim válasza:
Hát én meg 1.0.0-án nyomom:D De ha régi verziót csinálnál leszedném és tolhatnánk 3 man :D nagyon szeretek játszani :D
2011. dec. 29. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én benne lennék..... de testvéremék elég hangosak és lehet hogy a felvétel kárára menne :/
2011. dec. 30. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem lenne hozzá kedvem.

Nem csináltam ilyesmit még, de minecraftal kapcsoladban és

Szerverekkel kapcsolatban én már igen tapasztalt vagyok.

Szerintem egy Skyblockot, Survival Islandot, vagy valami új

Mapot kezdhetnénk, hsz nevek:venina2000,venina11,lilsiskira,MissKaizo Attila És ennyit használok xD, És pontosan hogy gondoltad hogy videót venni mert én tudok csinálni 1-2 dologról tutorial videót amiről még nagyon más ember nem csinált szerintem persze magyar.

2012. jan. 1. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos már meg van az ember,kommenteket hanyagoljuk kérem :D

Ha lesz valami változás,akkor PM-ben próbálok értesíteni mindenkit!

2012. jan. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!