Létezik Fallout 3 XBOX360 (! ) magyarítás?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor honnan tudom letölteni?Azt tudom hogy PC-re magyarul jelent meg.2011. dec. 29. 13:05
1/5 Csori96 válasza:
Nem.
Nagyrészt csak PC-re magyarítanak, de van néhány kivétel.
2/5 Spion9 válasza:
Kissebb tévedésben van az előttem szóló. Mindenre magyarítanak. Itt az XBOX-os változat: [link]
3/5 Csori96 válasza:
A Fallout 3 magyarítása XBOX 360-ra 2013. szeptember 11-én jelent meg, a választ pedig 2012. január 1-én írtam. Az utóbbi években egyre több magyarítást portoltak, illetve készítettek különböző konzolokra, viszont 3-4 évvel ezelőtt viszonylag kevés magyarítás volt elérhető ilyen eszközökre.
4/5 anonim válasza:
öööö... a fallout 3 xbox 360 magyarításhoz tartozó link, egy olyan helyre mutat ami már nem elérhető. Megtenné valaki, hogy bebiggyeszt ide egy olyan linket ahol letölthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!