Hogy lehet sims3-ba összeházasodni egy csajjal?
Figyelt kérdés
már legjobb haverok vagyunk, szerelmesek, dugtunk stb. de nem látok sehol olyan opciót, ahol az lenn, h. átköltözés, házasság, eljegyzés, v. akármi...2009. máj. 20. 19:29
1/6 anonim válasza:
átköltözni úgy lehet h kilépsz a főmenüre ahol látsz minden házat és ott átköltözésnél:D tovább nem tudom még házasáot nem tervezek
2/6 A kérdező kommentje:
azt akarom, h. a csaj költözzön hozzám...
2009. máj. 20. 21:33
3/6 anonim válasza:
Nehéz összeházasodni. Ugye, amikor beszélsz valakivel, annak van rólad egy véleménye. A szerelmeseknél, ha épp nagyon ellenállhatatlan vagy mit ír ki bal fölül, akkor több opció is megnyílik még, és olyankor szokott előjönni, hogy megkéri a kezét. Na, ha ez meg volt, én úgy folytattam, hogy tartottam otthon esküvői bulit, és akkor is rá kell menni a partnerre, ahol kijön az az opció, hogy házasodás. Nem biztos, hogy pontosan ezek a nevek!
4/6 anonim válasza:
Ajánlom, hogy mindig a "Romantikus..." opcióban nyomkodj mindent, ettől gyorsan bejön az a bizonyos "ellenállhatatlan" téma, amit előttem írt valaki.
Na akkor meg lehet kérni, hogy járjanak (persze a Romantikus résznél). Ez után lehet majd megkérni a kezét.
5/6 anonim válasza:
Szóval ha már jegyesek akk a pár vmelyik tagjának menj be az eszköztárába és a mobiljával rendezz bulit másik helyen(pl. tengerpart) és ki adja a buli típusát menj rá és ott válaszd ki h lakodalom:)))
6/6 anonim válasza:
ha te irányítod a csajt,akkor az egyikkel ráklikkelsz a másikra és a romantikus opcióban csinálj mindenfélét.ha a pasival vagy a csajjal vagy az tökmindegy,bal felül látod a másikat akivel éppen nem vagy,és ott van egy zöld csík.azt próbáld minnél magasabbra vinni,ezt ugy teheted meg.hohy csokolozol vele meg ilyenek.ha az a csik teljesen zöld lesz akkkor lessz ott olyasmi h házasságajánlás.rámész és el is vagytok jegyezve.
ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!