Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a nagy póker és biliárd...

Mi ez a nagy póker és biliárd mánia?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

A pókerre talán rámondhatjuk hisz már a tv is elég sokat foglalkozik vele,habár ez amerikában az igazi mánia!!!

Biliárdozni meg szeretek de nem vettem észre hogy nagy mánia lenne.

2009. máj. 20. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Ezt a pókermániát most én sem értem, már mindenhol csak ez van. De hogy még a tévé is ezt hirdeti az már gáz.
2009. máj. 20. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Ez csak egy reklám!!!

Az a lényege, hogy a játszani szándékozó fizessen, mert nyerni nem fog! Kb. egy hónappal ezelőtt láttam egy műsort, amiben a műsorvezető a játékra buzdítja a nézőket, nagyon sok helyes válasz érkezett, de mindegyikre azt mondták, hogy nem jó!!! Nem szabad ilyeneket komolyan venni, mert az eredmény nagy valószínűséggel bukás! (Ezt én nem is engedném meg, de sajnos nem én döntök.)

2009. máj. 20. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

A póker már régóta nagy mánia, csak az onlinepoker miatt lett ennyire felkapott.

A biliárd meg már gyerekkoromban is volt...

2009. szept. 9. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

"Az a lényege, hogy a játszani szándékozó fizessen, mert nyerni nem fog!"

hát ha valaki veszít, akkor valakinek nyernie is kell... mindenki nem veszíthet

2010. febr. 20. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de már engem is érdekel. Hirtelen mindenki elkezdett pókerezni, h menő legyen. Billiárdnál még ezt nem vettem észre szerencsére, imádok azon játszani, de nem divatból.
2010. ápr. 6. 05:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Mind a kettő jó móka. Én speciel szeretem elverni a pénzem hülyeségekre. A pókerben pl van amikor ez kifizetődő :D

De a biliárd más. Az jó szórakozás, kikapcsolódás =)

2010. ápr. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!