T o M e E kérdése:
A World Of Warcraft-al lenne nagy bajom! A Launcher Cataclsym-mel? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nah az a bajom,hogy kb.4 hónapja letöltöttem a wow-ot de akkor még nemsokat tudtam róla ezért haverom mondta,hogy a Lich Kinget töltsem le.Letölöttem és a cataclsym jött beO.o Launcher aztán szedegettem patcheket de nem engedte mert azirta,hogy már van patch.:O Mégmindig probálkoztam ujra letölöttem...de hiába. aztán letöröltem és most láttam a boltba és mondtam magamba hátha eredetibe menne. Egy csomag-ot vettem a Borning Crusade meg állitolag az alap game volt benne sráctól kérdeztem. Felkezdtem rakni és bejött a Burning Crusade miközben azvolt,hogy tehát a sima.Gondoltam mindegy aztán telepitettem kérdte 2 es Discet beraktam felment. Örültem de aztán bejött a WoW Cataclysm LauncherO.o :((( Mondtam,hogy Ne uristen! 4 Hónapja ugyan ez volt csak akkor tölöttem most meg eredeti és Borning Crusade! TEhát fogalmamsincs! Tudtok segiteni??2011. dec. 27. 22:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!