Manhunt 2-ben recseg az egész amikor játszom, de miért?
gondolom a rendszerkövetelmények közül vmi nem a megfelelő a gépeden
én anno még jó régen mikor a régi gépemen próbáltam a prince of persia the sands of time-ot nem volt jó a videókártya és olyan volt a nézet mintha csipketerítővel letakarták volna a monitort (a nagy része fehér volt csak kis darabkák látszottak a játékból szétszórtan)
A recsegés az hang amit te írsz az meg videó. A 60 hz a képernyő frissítési frekvencia. Valahol a hangbeállításoknál próbálkozz! Nem ismerem a hangrendszered, de próbáld ki sztereóban is. Ha van equlezer -ed azt állítsd be hogy ne legyen akkora a bass. A másik, hogy a beszéd a centerre megy, húzd vissza a hangszóró beállításainál!
tudom hogy videóról írtam
de a lényeg az akart lenni hogy lehet hogy valami nem megfelelő, vmi a gépen ütközik a rendszerkövetelménnyel
Amit írtál abból viszont nem fog ez kiderülni. Nézd meg az alapértelmezett hangeszközt. Állítsd be a realtek -et és hangold be, ha nem az lenne. Beállítani akkor is be kell. Én az SRS Audio Sandbox -ot használom az ilyen esetekre. Nincs 2 játék, film ,zene stb amire jó lenne egy beállítás. Ezért van több hangprofil mentésem is. Egyes játékoknál nagyon 1 hangszóróra meg a beszéd ezért pl.: egy 5.1 ben hátra kell húzni a centert. Illetve a túl nagy (erős)true bass, srs level ,miatt recseg a szöveg, főleg ha az mono.
Már megoldottam, de azért köszi a válaszokat! :D
Először úgy gondoltam hogy nem kompatibilis a W7-re a játék, ezért átraktam XP sp2-re, majd ilyenkor kezdett el recsegni. Gondoltam visszarakom rendes W7-re, és láss csodát jó lett! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!