A wowhoz készül már magyarosítás? 4 éve várok rá
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 15:57
11/19 A kérdező kommentje:
=)
2009. szept. 7. 20:27
13/19 csiber válasza:
Bejön az indexelö :D Index of /
14/19 anonim válasza:
wow teljes adatbazisara es a kezelofeluletekre valoszinuleg nem lesz hivatalos magyaritas. van mar francia, nemet, angol, orosz, sok fele azsiai (:D), amerikai stb nyelu kliensek, amiket boltban tudsz megvenni. ha vetted a WoWod akkor rajta van hogy europe-english.
15/19 anonim válasza:
Fölös plussz gigabyte-okat jelentene és mivel a wow legtöbb játékosa japán,vagy angol ezért nem kell magyart külön csinálni,asszem van német és japán/kínai.
De gondolj csak bele milyen lenne azt olvasni,hogy pl: Üdvözöllek fiatal zsivány!,vagy menj el nekem ezüsthold városba és hozz 15 darab vastag bőrt!,vagy ölj meg 50 db előhalott mágust,vagy pl: csinálj nekem 1 nagy fekete buzogányt egy masszív réz kardot és vidd el a kovácshoz aztán menj el ...
16/19 anonim válasza:
Hath gazuk van..es megmdonom nektek hogy mijert enm csinal a Blizard magayrositast...MErt nem erne meg nekik nincs annyi magyar player akik eredetiben vesizkmeg..nekem emg van midn a 3 om resz eredetiben...de..tort szeron nyomom..egyebkent eleg nagy summat akasztanak le ebbol a jatekbol eredeti szervereken csaknem midnimum 10 MILLION jaccanak es mint tugyuk az eredetihez eredeti jatek kell:) es ha mar a kezdetektol kezdve jaccasz akkor ugy ez benne van 16 ezer forintba minimum nah ezt szorozzatok be 10 millioval de online rendeles megdragabb es van akik onan rendelik:)xD
17/19 anonim válasza:
Nem készül.Szerintem az lenne a megoldás ha a quest szövegeés a spellek tooltipje lenne lefordítva maga a név nem.De mivel ilyen nincs marad hogy megtanulsz angolul.Nekem sokat segített a szókincsem bővítésében.
18/19 anonim válasza:
emlegetitek a diablót, de azért az Icewind dale királyos volt magyarosítva.
Woehoz sajnos nincs
19/19 anonim válasza:
a magyarosításra várhatsz még 4x4 évet, a Blizzard, vagy bárki akkor se fogja lefordítani, mondván "Miért pont magyarra, miért nem németre?" vagy hát gondolj bele, mekkora munka lenne, mire elkészülnének a WOTLK-val is, akkorra kijönne még 2 kiegészítő, és sosem érnék utól magukat, sajnálom, ez van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!