Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A call of duty black ops nevű...

A call of duty black ops nevű játékhoz 2GB ram szükséges de nekem csak 1 GB ramom van szerintetek elfutna a gépemen? Olyanok is írjanak akiknek kevesebb mint

Figyelt kérdés
Olyanok is írjanak akiknek kevesebb mint 2GB ramuk van és tudtak játszani vele!
2011. dec. 27. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a gépigény alapján minimum 2GB ram kell :/
2011. dec. 27. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Futni minden bizonnyal futna, de FPS helyett SPF kell majd (Seconds per frame) :P

A minimum azért minimum, mert minimum beállítással még úgy-ahogy élvezhető játékot eredményez. Ennyivel alámenni lehet, de fölösleges lesz :)

2011. dec. 27. 13:43
 3/5 anonim válasza:

1 gb + 256 mb ramom volt csak és a játékból csak szinte képeket láttam mint valami diavetítés

Élvezhetetlen volt

2011. dec. 27. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerezz bele még egy giga ramot legalább. Hidd el több mindenhez is kell még majd ram.
2011. dec. 27. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

sztem a ram az téma ami ha kevés nem érdemes probálkozni

ha a kártyád picit gyengéb a leirtnál akkor érdemes probálkouni mert nagyon sokszor mennek élvezhetően! lásd Geforce 6200 asom volt ment a cod4-cod5-cod6-call of juarez

30-40 fps el 800x600 ba highon

2011. dec. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!