Mi értelme van a 250 GB-os XBOX 360-nak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mármint miért olyan fontos h sok legyen benne a vinyó? Azt értem h feltelepíthetem rá a játékokat, de abból nekem mi hasznom? Elvileg a játékok akkor is csak akkor futnak, ha a lemezt berakom. Vagy rosszul tudom? A válaszokat előre is köszönöm. :)
-gyorsabban betölt a játék (néhány sokkal gyorsabban)
A frissítéseknek néha igen sok hely kell, valamint sok olyan tartalom van (pl Forza), amit csak akkor érsz el, ha fel tudod telepíteni.
Nem létfontosságú, de sokkal kényelmesebb, mint amikor a 4 GB-on törölgetsz folyton, hogy még az az 1 kis demo férjen már el...
2011. dec. 27. 11:40
2/11 Dzsugaswily válasza:
igen , hogy ne kopjon a meghajtó " uristen akkor minek taáláták ki a lemez meghajtót hát 2.3 év után már nem lesz vadi újj de nem fog egyhamar elkopni! + ha kiflashaltatad sokkkal jobban jársz kiirsz rá játékot 25 perc alatt kész van és nem telik be a hely hogy lekeljen törölni mondjuk leszedem rá a cod6 kiviszem és szeretnék vele játszani 2 en a tesómmal és van rajta még 5 játék akkor leklesz törölnöm hogy ne terhejem az xboxot + BÁRMIEN VIRUST LESZEDHETSZ RÁ AMITÖL BEFOSIK! szval semmi érteleme én 4gb van és ugyanugy elmenti kivanflashalva semnmi baja től!! és ingyen kiirom a játékokat amig örökre megmaradnak + nem terhelem azzal az xboxot hogy rajta van vagy 8 game! -.- szval sztem böven elég a 4gb ha nem akarsz virust szerezni rá vagy bármit!
2011. dec. 30. 16:03
3/11 anonim válasza:
Szerintem meg takarodj már a g*cibe erről az oldalról de dzsugásparaszt, mert senki nem kíváncsi a 13 éves kis baromságaidra...
2011. dec. 30. 19:47
4/11 Dzsugaswily válasza:
látod fáj az igazság hülyegyerek ha nem tudsz vm-t akkor te takarodj le! csak fogd be!
2011. dec. 30. 21:31
5/11 anonim válasza:
Azért van rá szükség ha mondjuk az xboxot kiflashalad nincs 250gb-ra szükség! ha nem flashaltatad ki az xboxot és akarsz rá játékot akkor 250gb-osat veszel és akkor rátelepíted a játékot!
2012. jan. 1. 13:29
6/11 anonim válasza:
"Azért van rá szükség ha mondjuk az xboxot kiflashalad nincs 250gb-ra szükség! ha nem flashaltatad ki az xboxot és akarsz rá játékot akkor 250gb-osat veszel és akkor rátelepíted a játékot!"
Gyerek, ennek nincs értelme... Miért, ha flashelt a box, akkor miért nem tudod rátelepíteni? Ugyanúgy rá lehet, de DVD nélkül nem fog elindulni akkor sem, ha eredeti, és nincs flashelve.
2012. jan. 1. 22:06
7/11 anonim válasza:
Azt tudom ha kiflashaltati ugyanúgy lehet rá telepíteni csak azt mondom ha kiflashaltati akkor nincs szükség 250g-ra, mert akkor kiírja a játékot rá! az elmentéshez elég 4gb tapasztalatból mondom! ha meg nem flashaltati ki akkor inkb. van szükség 250gb-ra ha nem akarsz több 10000ft-kért játékot venni! mert akkor 250gb-ra nyugodtan telepithet!
2012. jan. 2. 11:08
8/11 anonim válasza:
"ha meg nem flashaltati ki akkor inkb. van szükség 250gb-ra ha nem akarsz több 10000ft-kért játékot venni! mert akkor 250gb-ra nyugodtan telepithet!"
De ha nem flashelteti ki, attól még nem fog az eredeti játék sem DVD nélkül elindulni.
És ha ki van flashleve, akkor is van értelme a 250GB-nak, mert sokkal halkabb, gyorsabban tölt be, és tovább bírja a meghajtó.
2012. jan. 2. 13:36
9/11 anonim válasza:
de ezek szar érvek amiket te itt zagyválsz.....
ha nem flashaltati ki akkor rátelepíti a játékot vagy megveszi te naon értelmes vagy... szted hogy menne a játék lemez nélkül?? ha rátelepíted nem kell lemez-.-
2012. jan. 2. 18:18
10/11 anonim válasza:
Azt se tudod mit jelent az, hogy érv, hogy merészelsz egyáltalán ide írni?
Igazából nem is lehet vitatkozni azzal amit leírtál, mert teljesen értelmetlen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!