Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD:Modern Warfare 2 multi?

CoD:Modern Warfare 2 multi?

Figyelt kérdés

Hirtelen 70-es lettem CoD:MW2 multijában. Eredeti a játék, most karácsonyra kaptam. 2 napja játszok csak vele, össz.vissz. 1 óra 58 percem van benne. 14-es voltam, játszottam egy menetet, és a lobbyban azt vettem észre hogy 70 vagyok, adott csomó callsing-et stb. Miért van ez? Valamilyen bug lehet?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. dec. 27. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem bug, hack.
2011. dec. 27. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hack? Soha életemben nem hackeltem,egy játékon sem, gyűlölöm a hackereket. Nekem ez szórakozás, hogy fejlődök, kapom a perkeket, unlockolom a killstreak ajándékokat, kapom a callsingeket, emblémákat stb. Miért lenne nekem jó az, hogy maxos legyek, és minden ilyen már unlockolva legyen...? Épp ez öli meg a játék varázsát.
2011. dec. 27. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem is te hackelsz, hanem valaki, akivel együtt játszottál. Youtube-on szétnézhetsz esetleg, hogy hogyan kell magadat derankolni.
2011. dec. 27. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm. Hát tök jó mellesleg hogy más hackje elcseszheti az én "accountom". Esélyesnek tűnik a derank,mindjárt megnézem alaposan miket oldott fel,ha sok mindent akkor megcsinálom. Csak előtte még 2 kérdés:

Igaz, ezért nem bannolhatnak? (nem a derankért, hanem hogy maxos lettem)

Az a prestige nevű cucc meg tudná oldani a problémát? (úgy hallottam hogy az lenulláz/elvesz mindent,ha elértem a 70-et és aktiválom, és cserébe kapok mellé emblémákat)

2011. dec. 27. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:

MW2-t már annyira leszarják a készítők, hogy ha a legdurvább hackeket is benyomnád se bannolnának le (de azért ne próbáld ki :).

A prestige-től 1-esre rak újra, és az első prestige szinten leszel, 10 ilyen prestige szint van. Én is azt csináltam, de miután már háromszor hackeltek fel maxra, meguntam a játékot.

2011. dec. 27. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
valószínű h azért lettél lvl70, mert hackelt szerón játszottál (ezért nem kapsz bant) ahol sokkal magasabb xp-t kapsz ha megölsz vkit. ha prestige-ra mész akkor újrakezded 1-esről, törlődnek az elért fegyverfejlesztések de attól még megmarad, h mennyit játszottál és a pontjaid, öléseid is. de van h kiszűri mennyit játszottál eddig és h hányas szintű vagy. ha túl sok prestige-od van és kevés játékidő akkor lehet h bant kapsz :S csak óvatosan!
2011. dec. 27. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:

De hát nem is én választom a szervert... Rámegyek hogy find game, kiválasztom a játékmódot, és random kisorsol játékosokat akikkel játszhatok. Maga a játék rak be ilyen "hackelt" szerverre,nehogy már a saját hülyesége miatt szűrjön ki... :D Akkor hanyagolom a prestiget, egyet nyomtam, remélem ettől még nincs baj.

Bár fura nagyon, mert rengeteg 70-es van, általában a meccseknél 12-15 emberből 8-10 már maxos, így gondolom sokan fejlődnek így. De láttam ma 56-os emberkét is, ő már elég régóta fejlődhet, és mégsem került be ilyen buherált szerverre. Ez hogy lehet? Puszta szerencse, vagy ezeket a szervereket valahogy ki lehet szűrni?

2011. dec. 27. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Kiszűrni sajnos nem lehet. Figyelni kell, hogy az emberek hány pontot kapnak egy ölésért, ha nagyon sokat, akkor ott hack van.

Az is függ, hogy milyen platformon játszol. PC-n rengeteg ilyen hack van, aztán jön a PS3, és xboxon van a legkevesebb ebben a játékban, mert ott nehezebb.

2011. dec. 27. 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Hát akkor majd figyelem, és ha valahol nagyon sok pontot ad egyből lelépek. PC-n játszok mellesleg. Ennyi lett volna, köszönöm szépen a segítséget, minden válaszra zöld kezet adtam :) Kellemes Ünnepeket!
2011. dec. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!