CoD:Modern Warfare 2 multi?
Hirtelen 70-es lettem CoD:MW2 multijában. Eredeti a játék, most karácsonyra kaptam. 2 napja játszok csak vele, össz.vissz. 1 óra 58 percem van benne. 14-es voltam, játszottam egy menetet, és a lobbyban azt vettem észre hogy 70 vagyok, adott csomó callsing-et stb. Miért van ez? Valamilyen bug lehet?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Értem, köszönöm. Hát tök jó mellesleg hogy más hackje elcseszheti az én "accountom". Esélyesnek tűnik a derank,mindjárt megnézem alaposan miket oldott fel,ha sok mindent akkor megcsinálom. Csak előtte még 2 kérdés:
Igaz, ezért nem bannolhatnak? (nem a derankért, hanem hogy maxos lettem)
Az a prestige nevű cucc meg tudná oldani a problémát? (úgy hallottam hogy az lenulláz/elvesz mindent,ha elértem a 70-et és aktiválom, és cserébe kapok mellé emblémákat)
MW2-t már annyira leszarják a készítők, hogy ha a legdurvább hackeket is benyomnád se bannolnának le (de azért ne próbáld ki :).
A prestige-től 1-esre rak újra, és az első prestige szinten leszel, 10 ilyen prestige szint van. Én is azt csináltam, de miután már háromszor hackeltek fel maxra, meguntam a játékot.
De hát nem is én választom a szervert... Rámegyek hogy find game, kiválasztom a játékmódot, és random kisorsol játékosokat akikkel játszhatok. Maga a játék rak be ilyen "hackelt" szerverre,nehogy már a saját hülyesége miatt szűrjön ki... :D Akkor hanyagolom a prestiget, egyet nyomtam, remélem ettől még nincs baj.
Bár fura nagyon, mert rengeteg 70-es van, általában a meccseknél 12-15 emberből 8-10 már maxos, így gondolom sokan fejlődnek így. De láttam ma 56-os emberkét is, ő már elég régóta fejlődhet, és mégsem került be ilyen buherált szerverre. Ez hogy lehet? Puszta szerencse, vagy ezeket a szervereket valahogy ki lehet szűrni?
Kiszűrni sajnos nem lehet. Figyelni kell, hogy az emberek hány pontot kapnak egy ölésért, ha nagyon sokat, akkor ott hack van.
Az is függ, hogy milyen platformon játszol. PC-n rengeteg ilyen hack van, aztán jön a PS3, és xboxon van a legkevesebb ebben a játékban, mert ott nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!