12 évesnek milyen MMORPG lenne a legjobb?
én 11 évesen kezdtem. Bár agyilag sokkal érettebb voltam. De igen azok a kis 11-12 évesek eléggé retardáltak az MMO-k ban...
14/L
előző bár nem mindenhol. Magyar serverű s-arokon lepik el a chatet a retardált baromságaikkal.
dE vannak kifejezetten csapatépítő o-k is. Ilyen pl.: a vindictus. Ott nem az a cél, hogy ki öli meg hamarabb a másikat.
A Gala-Networks-nek van több ingyenes, MMORPG-je is, a Rappelz-t és az Allods-ot én is játszottam, előbbi tiszta WOW, utóbbi kicsit gyerekesebb, de igazán egyiket sem 12 éveseknek találták ki, bár szerintem nyugodtan játszhatja.
Viszont a többi játékukat nem ismerem, elnézve az oldalukat a Luna( [link] ) esetleg jó lehet, vagy az Iris ( [link] )
Ismerni nem ismerem őket, youtube a barátod.
Itt mindet megtalálod egy helyen:
:) Hát igen a társaság számít
de miböl gondolod hogy mmo zni akar?
Raplez röl nézekb youtube t anyitv irjátok hogy milyen jó
viszont lányodnak Perfect World International t tudom ajánlani
Vindictus elég véres játék szerintem de ha az nem baj az is jó mmo
viszont angolok de talán job is tanulja angolt:p
magyar játékra ne küld szerintem
metinre gates of andaronra ne:s
bár goa t sok lány szereti ahogy látam gyakorin azis wow utánzat
Én a Silkroad-ot ajánlanám...
Külföldi játék, de sok magyar játszik vele (normálisak, segítőkészek bla bla). Érdekes küldetések stb.. minden mi szem szájnak ingere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!