Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 12 évesnek milyen MMORPG...

12 évesnek milyen MMORPG lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Tudom nem való még neki, blabla, de akkor is játszik vele, szóval szeretnék valami kevésbé erőszakosat, amibe nem ilyen ronda szörnyek vannak mindenfelé. Mit ajánlotok? Lány, 12 éves, szóval minél csajosabb a játék annál jobb. Mondjuk amibe lehet jól ruházni a karit, stb.

2011. dec. 26. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy multiplayer játékban nem elsősorban a játéktól, szörnyektől kellene tartanod, hanem a közösségtől, a többi játékostól. Mert azok retardáltak, és a csetet nem fogod tudni kikapcsolni.
2011. dec. 26. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:

én 11 évesen kezdtem. Bár agyilag sokkal érettebb voltam. De igen azok a kis 11-12 évesek eléggé retardáltak az MMO-k ban...

14/L

2011. dec. 26. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:

előző bár nem mindenhol. Magyar serverű s-arokon lepik el a chatet a retardált baromságaikkal.

dE vannak kifejezetten csapatépítő o-k is. Ilyen pl.: a vindictus. Ott nem az a cél, hogy ki öli meg hamarabb a másikat.

2011. dec. 26. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:

A Gala-Networks-nek van több ingyenes, MMORPG-je is, a Rappelz-t és az Allods-ot én is játszottam, előbbi tiszta WOW, utóbbi kicsit gyerekesebb, de igazán egyiket sem 12 éveseknek találták ki, bár szerintem nyugodtan játszhatja.

Viszont a többi játékukat nem ismerem, elnézve az oldalukat a Luna( [link] ) esetleg jó lehet, vagy az Iris ( [link] )

Ismerni nem ismerem őket, youtube a barátod.

Itt mindet megtalálod egy helyen:

[link]

2011. dec. 26. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
ne aggódj nem hiszem hogy 12 évesen már megijednek a szörnyektől, inkább poénosak mint félelmetesek, szerintem inkább néhány játékostól"zárd el"
2011. dec. 26. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
12 évesen? én már 6-7 évesen is csak 18 éven felülieknek való játékkal játszottam. BŐVEN NEKI VALÓK AZOK IS. Nem hiszem hogy félne tőlük. Amúgy ott a wow.
2011. dec. 27. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:

:) Hát igen a társaság számít

de miböl gondolod hogy mmo zni akar?

Raplez röl nézekb youtube t anyitv irjátok hogy milyen jó

viszont lányodnak Perfect World International t tudom ajánlani

Vindictus elég véres játék szerintem de ha az nem baj az is jó mmo

viszont angolok de talán job is tanulja angolt:p

magyar játékra ne küld szerintem

metinre gates of andaronra ne:s

bár goa t sok lány szereti ahogy látam gyakorin azis wow utánzat

2011. dec. 27. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
a metin2 is. Metinnel mi a gond? A rengeteg k*csög vagy a cseppet sem ijesztő szörnyek. A Goa me egy rossz wow utánzat.
2011. dec. 27. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a Silkroad-ot ajánlanám...

Külföldi játék, de sok magyar játszik vele (normálisak, segítőkészek bla bla). Érdekes küldetések stb.. minden mi szem szájnak ingere :)

2012. jan. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!