Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működnek a sims...

Miért nem működnek a sims 3-ba telepített tárgyak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem pár cuccot (bútorok, ruhák stb) és nem mutatja a bútorokat, de a ruhák benne vannak.

Mi lehet a baja? Már kétszer újra letöltöttem a tárgyakat, és a simset is újraraktam de semmi. Viszont régen működött.

Mit tegyek?

2011. dec. 26. 21:47
 1/3 anonim válasza:
Először bemész a sajátgép-dokumentumok-Electronic Arts -The Sims 3-ott van egy downloads mappa (ha nincs akkor csinálnod kell egyet)!! Utána beilleszted a cuccokat (ha kell akkor csomagold ki) -ezután bemész a sims 3-ba és megnyitod az indítópanelt !! és ott bemész a letöltésekbe !! és ott már csak ki kell jelölni őket és telepíteni !! Remélem tudtam segíteni !!
2011. dec. 27. 09:10
 2/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye, ugyanezt megcsináltam!! utána igen beléptem a játékba és csodák csodája...nem volt ott! benne! a! JÁTÉKBAN!!!!!! fogd már fel a kérdést és utána írj!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 27. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

:DDDDD

De rendes vagy probálnsk neked segíteni te meg így reagálsz? Nem írtad hogy ponnt így csináltad te majom! remélem vmi vírust kap a géped és többet nem játszol eezzel a 12 éveseknek tervezett játékkal te senki...

2011. dec. 27. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!