Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MINECRAFT-Multiplayer hibára...

MINECRAFT-Multiplayer hibára orvoslás! Ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Multiplayereznék haverommal,erre fel nem akar neki szétütni blokkokat.

Valami ötlet?

Simán tud engem ütni,sebződni,craftolni,de mást blokkolt szét nem tud ütni.

Valakinek,ha van valami ötlete pls írja le :D

Köszi előre is!

2011. dec. 26. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nevezd ki operátornak.

A parancs: /op (barátod neve) . Vagy az op jegyzettömbe írbe a nevét. Szólj ha bejött! :D

2011. dec. 27. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi,bejött :D

Csak nem lehetne máshogy megcsinálni?Mert félek,h vmit addol magának vagy vmi,amíg nem vagyok a közelben.

2011. dec. 27. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Bukkit + bpermissions plugin, létrehozol felhasználói csoportokat benne, és adott csoportnak adott jogokat adsz meg, szóval az egyik csoport pl. tud építeni / rombolni, de pl. nem adsz engedélyt parancsok használatára. Így nem kell op-nak kinevezned senkit, csak adott embert adott csoportba helyezel, és kész.
2011. dec. 27. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi :D

De nem igazán sikerül megtalálnom sehol :\

Tudnál adni 1 linket,amiben benne van a bChat,bInfo+bPermissions is? :)

Ha igen,akkor köszi előre is ;D

2012. jan. 6. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Minden plugint megtalálsz itt: [link]

Csak beírod a nevét és letöltöd, a szervered plugins mappájába kell másolni őket.

A jogosultságok beállítása kicsit összetettebb, de vannak példák hozzá, azt hiszem.

Még erősen ajánlom az Essentials plugint is.

2012. jan. 6. 15:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom,itt néztem,de 1 vidiben láttam,hogy neki mappában volt a bInfo-t amit én töltök le az meg nem(így hiányzik belőle pár fájl),szóval ezért szeretném kérni valakitől a packot :)

Amúgy szívesen várok még egyéb pluginokat,amik hasznosak :)

Előre is köszönöm!

2012. jan. 6. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi a gond a bInfo-val, mi a hiba, hányas Bukkit-ot használod, és hányas bInfot? Bár ahogy nézem a Bukkit oldalát, ott a bInfo-ból a legújabb az 1000-es Bukkithoz való, ami meg régi, ha ott nincs újabb, akkor valószínűleg sehol sincs.

Amúgy a bPermissions sem a legújabbhoz van, de gond nélkül megy a Bukkit 1.0.1-R1-el.

Amúgy anélkül is perfektül meg lehet csinálni, azt, amit akarsz. Ha kell segítség a konfigurálásában, küldj privát üzenetet.

2012. jan. 6. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Már semmi baj :)

Az volt a baj,hogy sokat kellett várni,mire behozta a mappáját :P

Amúgy valaki tud adni 1 infót,hogy hol találok ezekhez magyar tutorialt? :D

2012. jan. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!