Milyen Fps-ek futnánk el élvezhetően az alábbi gépen?
Figyelt kérdés
CPU:1,7 GHz Intel Celeron Willamette magos
RAM:512MB DDr
VGA:64MB Geforce2 MX/MX 400
2011. dec. 26. 20:18
1/5 anonim válasza:
hááát ez elég régi gép. Mikori? amúgy egy Farcry elmenne rajta talán, de szigorúan csak az első rész. Vagy a Half-Life első része. remélem valamennyit tudtam segíteni
2/5 anonim válasza:
sztem a half life 2 régebbi verziója is, ill. XIII, CoD 1 talán 2
3/5 A kérdező kommentje:
2004-es gép a COD 1-et már kiakasztottam.....Half-Life nem nagyon jön be,CO 2-vel megfagy
2011. dec. 27. 13:25
4/5 anonim válasza:
Nekem ennél gyengébb gépem volt...(most lett be újítva)
Normálisan futott a COD 1,2 a Minecraft xDDD Half-Life 1,2
Counter-Strike 1.6,Source + Super Mario Tuti elmegy xd
Nem vagyok benne biztos de egy próbát megér a Bulletstorm.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.....a Source fagy, a CoD 2 fagy. A Bulletstormról meg annyit, hogy a 2010-es E3-n mutatták be. Biztos,hogy ennél gyengébb géped volt?Egyáltalán hogy tudod felújítani, ha a mostani szabványokkal semmi nem kompatibilis,nemhogy az enyémmel,ennél régebbivel........
2011. dec. 27. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!