Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Harry potter deathly hallows...

A Harry potter deathly hallows part 2-ben, hogy tudok továbbjutni?

Figyelt kérdés
Ugyebár most a játékra gondolok. A Giant Problem részben amikor mászik fel a hídra az óriás, akkor kijön egy 2-es a képernyőn azt megnyomom ok, aztán kijön az ötös,de ezzel mit kell csinálni? Mindig leüt az óriás, légyszi segítsetek!Köszi előre is.
2011. dec. 25. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:

A játékot nem ismerem, de az a video segített. Nyilván egyébként az 5-öst kell megnyomnod.

http://www.youtube.com/watch?v=P32HSdebEyU

2011. dec. 25. 23:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt gondolom,de nem sikerül.Próbáltam lassan nyomogatni, gyorsan, tartani a gombot, de semmi.

Videókat is néztem már róla, de ebből végkép nem derül ki semmi, nem látom, hogy az illető mit csinált.De azért köszi.Várom még a segítséget.

2011. dec. 26. 08:31
 3/9 anonim válasza:
itt én sem tudtam mit kell csinálni aztán felváltva nyomkodni kezdtem a 6-ost meg az 5-öst és így sikerült :D de viszont én most a végén akadtam el :"D
2011. dec. 27. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
folyamatosan GYORSAN nyomogasd az 5-öst és utána leesik az óriás :D
2011. dec. 28. 14:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd próbálkozom....
2011. dec. 30. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én már kitoltam, különösebben nem emlékszem rá, egyszer-kétszer én is újrapróbáltam, asszem az lehet a baj hogy túl lassan nyomod, próbáld meg minél gyorsabban, a nyomogatást is próbáld ki!
2012. jan. 15. 15:29
 7/9 anonim válasza:
hat en is probaltam nekem se sikerult tenyleg nehez megcsinalni az bisztos
2012. jún. 4. 14:01
 8/9 anonim válasza:
Helló! Én is így jártam. A youtube-on találtam egy videót(aki feltöltötte az is így járt) és a kommentbe neki azt írták hogy shift+5-öt kell az 5-ös helyett nyomni. Még nem próbáltam, de talán sikerül. Majd írd meg hogy működik-e.
2012. jún. 27. 16:39
 9/9 anonim válasza:

Helló,

én is vacakoltam ezzel egy picit, de miután tizedszerre sem fordult le ez a rendkívül unszimpatikus óriás, "gugliztam" egy picit, és találtam egy hasznos tanácsot. Írom is, hátha szüksége lesz még valakinek a megoldásra, bár elég régi már a kérdés.

- Vedd vissza a képernyőméretet a minimumra a beállításoknál, és esetleg a képminőséget is állítsd alacsonyra!

- Aztán fuss neki még egyszer ennek az óriásnak! - Nem kell tönkre vágni a billentyűzetet! Csak szépen finoman! :)

- Most már remélhetőleg a jó öreg Tom Denemet is elkaphatod, és nyugodtan visszaállíthatod a számodra szimpatikus beállításokat.

Jó játékot!

2013. jan. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!