Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítene hogy hogyan...

Valaki segítene hogy hogyan kell játszani a Bakugannal?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam születésnapomra és nem tudom hogy kezdjek el vele játszani.Valaki segítene és elmondaná a szabályokat miaz a kapukártya mire jók a pépességkártyák meg mindent.Légy szí és ne olyat irjatok h a bakugan lejárt lemez
2011. dec. 25. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nézd a sorozatot. AKi már képes arra, hogy írjon ide, az már rég nem bakuganozik.
2011. dec. 25. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
karácsonyra* és most kezdtem el és hanytól van melyik adón??
2011. dec. 29. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. febr. 21. 19:46
 4/4 anonim válasza:
Amit linket megadtak, az 3 rész a 7-ből, amik az alapismeretek tartalmazzák. Röviden a játékról. A kapukártyák a csatatér, amire rá kell gurítani a bakugant. Ezt fejjel lefelé kell helyezni, és csak majd akkor kell felfordítani, ha két bakugan landol rajta. Ennek is hatása van: minden elemnek/tulajdonságnak +erőt ad, és egy jó kártya feje tetjére állíthatja a csatát. A képességkártya hajlékony, és győzelemre vihet a ráírt paranccsal. Több nyelven is rá van írva ez, sajnos magyarul nincs. További infóért nézd meg az előző válaszban megadott videókat!
2015. jún. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!