Miért nem indul a sims 3?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy amikor elindítanám a játékot, Kiad egy hiba üzenetet:A játék nem indítható el. 0 nem képes az alkalmazás futtatására. Nem található támogatott videokártya. Ellenőrizd a hardverkonfigurációdat.
Vga: ATI Radeon 9500 pro (benne van a támogatott videókártyákba) Directx 10 van felrakva, rendszerem:XP sp3
.Net Freamwork 3.5 fel van rakva, és a legfrisseb driver, Catalyst van rajta! Mi lehet a probléma?:/
2011. dec. 24. 20:16
1/4 anonim válasza:
És megnéztem, tényleg ott van hogy támogatott videokártya, de igazából persze ne várd egy 128mb-os ősrégi videokártyától hogy ekkora játék működjön vele. Nem fog. Ha valahogy el is indulna olyan ronda grafikával és olyan lassú lenne hogy lehetetlen vele játszani.
2/4 anonim válasza:
Megvan nekem a sims3 kisállatos kiegészítővel, és olyanok a lovak, mint valami droidok darabokban, a macskáknak meg van törve a hátuk és hiányzik a szemhéjuk,a kutyáknak benyomódott az orruk, és a farkuk helyett a vállukat csóválják. Ez nekem is bajos. Redvás videokártya, ki kell cserélni. XD
3/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott a problémám!:D Frissítettem a verziót és már nincs is vele baj egyébként teljesen jó vele a grafika:)
2012. márc. 17. 12:35
4/4 anonim válasza:
én is vettem azóta új videokártyát, és már jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!