Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen a Howrse játék? Sok...

Milyen a Howrse játék? Sok helyen látom, hogy reklámozzák.

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 20:45
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Hogyan lehet szerezni öregedési pontokat?:D
2011. dec. 23. 14:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Sehogy, a rendszer ad. De olvasd el a súgót....
2011. dec. 23. 14:17
 23/28 anonim válasza:
Hogyan lehet az egészségét növelni? Már csak 13% maradt :(
2011. dec. 23. 18:24
 24/28 anonim válasza:

én 11 vagyok és imádom,de tényleg rengeteg felnőtt játszik rajta!!!

ismerek róla 20-25 éveseket is!

2012. ápr. 29. 19:38
 25/28 anonim ***** válasza:
az egész úgy kezdődik hogy kiválasztod lovad nemét és névét meg hogy póni legyen-e vagy ló.aztán kiválasztod a fajtáját és szőrzetét.aztán megadod a felhasználóneved mikor születtél a szponzorod(aki ajánlotta a howrsét)meg a szokásos.aztán jön Ow ő tartja rendben a játékot aztán mindent elmagyaráz amit meg kell csinálni a lóval.persze néhány órásan kapod meg de van öregedés pont egy piramisjel.azt ha felhasználod akkor nyilván öregszik a ló. amit ow kér az elején azokat a feladatokat azt úgy hívjuk hogy oktatóprogram. ad neki bölcsek kövét amitől halhatatlan lesz a ló.boreász futószárát ami képességet ad a lónak vagyis bónusz.kronosz időmérőjét amitől 2x olyan gyorsan tréningelhető.héliosz sugarát ami háttérnek számít.aztán játszótársat választhatsz.ezek közül:kutya,macska,fecske,majom,tyúk,kecske.és jön az ajándék ló.a célkitűzések....és még sorolhatnám de háj az ujjam
2012. máj. 7. 17:25
 26/28 anonim ***** válasza:
még az anyukám is játszik (36 éves)
2012. máj. 7. 17:26
 27/28 anonim ***** válasza:
ha van a lovardában egeszség takarmánykeverék akkor azt az edétés ikonban a zab alatt van
2012. máj. 7. 17:27
 28/28 anonim ***** válasza:
én is játszok pedig 21 múltam, sőt ismerek 50en felüli játékosokat is :)
2012. júl. 2. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!