Minecrafthoz hasonló túlélős játékok?
Minecraft, Stranded.
Ezekhez hasonló játékokat keresnék.
Ha valaki mond nagyon megköszönném.
(minecraftal annyi a bajom csak hogy olyan csunya a grafikája, de még nem játszottam vele)
Terraria.
De minecrafthoz vannak fajin texture packok, és a játékélmény is jó.
Minecraftban nem a grafika a lényeg... Hanem a játékélmény.
Akinek nemtetszik a játék az:
Csak a grafikára megy.
Nem kreatív, nem tud építkezni. (Dirt házhoz is kell egy minimális szintű kreativitás.)
Próbáld ki a Minecraftot...
Sandbox játék, eszméletlen jó játékélménnyel. :)
A Terraria olyan mint a minecraft, csak 2d-ben. (Azthiszem, csak hallottam róla.)
Annak se lehet "fényes" grafikája... Fontosabb egy játéknál a játékélmény, mint a grafika. :D
A Terrain létezik, és 2D játék.
Ja, és az előző válaszadónak mondanám, hogy próbálja ki a Battlefield 1942-t. Grafika fos, játékélmény... csak annyi h tök faják a páják. ezután a játék után tuti hogy először a grafikát nézed és nem a játékélményt :P
Szerintem mindenképp próbáld ki a minecraftot. Amíg nem játszottam vele, csak láttam, addig én is szörnyülködtem a grafikán, de kíváncsiságból kipróbáltam. Azóta napi több órát játszok. :D Ha ráérzel a játékra, fel se tűnik, hogy minden pixeles, és kocka alakú. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!