Xbox 360, ami van a való világban, táncikálnak a programra; ez milyen játék? Olyan mint anno a play station?
bocs, ha hülye a kérdés, nem nem vagyok mai fiatal, szóval technikailag érdekelne, hogy mit lehet vele kezdeni?
köszi
megválaszoltad nagyon jól, köszi :)
szóval akkor ezen lehet esetleg autós játékokat is?
és mennyibe kerül ez a játék? mármint a konzol, meg a kamera?
és minden programot is meg kell venni?
vagy le lehet netről tölteni?
köszi, ha olvasol, és válaszolsz :)
Autós játék is van, bár inkább gyerekeknek való. A forza 4-hez (ez egy nagyon komoly autószimulátor) pedig lehet venni egy kormányt, amit ez a kamera érzékel, bár ez inkább csak érdekes szerintem, egy normális játékkormányt nem űberel.
http://www.youtube.com/watch?v=FDbse3ouTNs
És ja, a játékokat meg kell venni, mint úgy általában minden terméket. Persze lehet kalózkodni, meg letölteni, ahhoz flashelni kell a gépet, de ehhez nem értek, mert akkor a live-ot sem lehet használni (ez az xbox online felülete online játékokhoz és hasonlókhoz).
Itt egy 4 gb-os xbox kinecttel együtt, ez nyilván olcsóbb, mint a 250 gb-os (ezek a merevlemez méretét mutatják)
Bár 1 valóvilág részt sem láttam szerintem a következők lehetnek: Dance Central, Dance Central 2, Just Dance 3 (mert ez is van már kinectre).
Nekem is van Xbox 360-om kinecttel. A kedvencem rá a Rise of Nightmares :D. Majd várom rá a kinect star warst is :D.
köszi az infókat :)
boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!