Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a GTA SA: MP-nek?...

Mi a baja a GTA SA: MP-nek? Miért dob ki folyton?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy szerver, ami "régen" 0.3c SAMP verzióval ment, nemrég átállt 0.3d-re. Ez még oké, de csak ezen az egy szerveren mindig van egy olyan hiba nekem, hogy amikor belépek, vagy játék közbe kidob csak hirtelen a játék egy hiba üzenettel. De tényleg csak ezen a szerveren, van más szerver is, ami 0.3d-vel megy és mégis tökéletesen megy, nem dob ki a játékból hiba üzenettel. Na.. Remélem érthetóen leírtam. Bárki aki tud segíteni, írja le mi a baj, mert esküszöm én beleőrülök... Nagyon idegesítő tud lenni... Persze van néha olyan alkalom amikor nem dob ki. Akkor válaszokat előre is köszi..
2011. dec. 21. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a hibaüzenet? Jól körülírtad, csak a lényeg maradt ki.
2011. dec. 21. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy szokásos hiba üzenet. Hogy mondjam.. [link] Pontosan ilyen, csak nem generic host stbstb..-t ír, hanem a GTA-t. Máshogy nem tudom elmondani
2011. dec. 21. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:
pontosan: [link] ...
2011. dec. 22. 11:09
 4/4 anonim válasza:
ezt explorer hibának hívják és azért jönbe nálad mert valami üti az explorert és ha bejön ez a hiba menny a arra a kék szövegre ami az explorer hiba üzeneten van ott megnézheted m üti és akkor ha megnézted hogy miüti töröld ki azt ami üti ! ha nem ez a gond akkor a video karid nem bírja a texturákat ami abban a szerverben van de azis lehet hogy valami file hiányzik a SA MP-böl vagy a játékból ha ezek nem müködnek telepítsd újra a géped és prbáld meg úgy :D
2011. dec. 25. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!