Assasin creed revolution?
Figyelt kérdés
sziasztok
megvettem a az ac revolutiont és 45% nál végigvittem
és most ha belépek a mentésembe akk a stáblistát meg a többi baromságot járatja
de most akk végigvittem?
és hogy tudok mászkálni a városba
2011. dec. 21. 19:11
1/4 anonim válasza:
cső. na figyelj. vedd elő a dobozát de marhagyorsan, és kezd el betűzgetni a címét. meg fogsz lepődni.:) mászkálni a városban pedig elég egyszerű, kikapcsolod a gépet meg a monitort, felveszel egy cipőt meg valami kabátot hogy ne fázz, azt kimész a házból, és elindulsz a város fele.
3/4 anonim válasza:
Hát te akkor sokat érthettél a játék történetéből. Assassin's Creed Revelations a címe, amúgy ha végigvitted a történet fő szálát akkor végig kell nézned a készítők listáját és utána vissza tesz a városba ahol teljesítheted a melléküldetéseket.100% akkor lesz ha ez mind megvan megvásároltad az összes üzletet,műemlék épületet,megvan minden fegyver,ruha,könyv,emlékdarab,minden helyszínt felfedeztél.És igen a fő tőrténet kb. a játék 40%.
4/4 A kérdező kommentje:
kösz
2011. dec. 24. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!