Sims 3-ban miért nem menti el a játék a készített fotókat?
Figyelt kérdés
A "C" betűvel lehet ugyebár fotózni, és minden van hang, fény, és ki is írja kis jobb felső ablakba, hogy a fotót elmentettük az indítópanelre, de nincs ott!! egyszerűen eltűnik vagy nem is tudom. ja am videókat sem, szerintem az egész Feltöltések menü így nem működik... de mi lehet ez? ez egyik napról a másikra történt. semmi előzmény vagy kiváltó okra nem emlékszem. remélem mindent leírtam, ha van még kérdés kérdezzetek, szeretnék már fotókat csinálni..
előre is köszi a megoldásokat
2011. dec. 20. 22:17
1/1 anonim válasza:
Keresd a sajátgépben, h sims3. Amúgy én sem találtam. de így meg lett videó, kép minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!