Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit érdemes? Pc-t venni vagy...

Mit érdemes? Pc-t venni vagy fejleszteni vagy konzolt venni (XBOX360 vagy PS3) és ha konzolt melyiket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 06:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor válaszd azt, amelyik szimpatikusabb. Mindkét gépet lehet flashelni, de elég macerás már, főleg az új játékoknál. Az online is nagyon jó mindkettőnél, itt az számíthat, hogy a psn ingyenes, a live 9500 forint körül van egy évre (ami szerintem teljesen vállalható). Még az exkluzív játékok számítanak, hogy melyik felhozatal szimpatikusabb. Teljesség igénye nélkül, Xbox: Alan Wake, Gears of War sorozat, Halo sorozat, Forza sorozat, Fable sorozat, stb; Ps3: Uncharted sorozat, Killzone sorozat, Resistance sorozat, Heavy Rain, Gran Turismo 5, stb
2011. dec. 21. 20:25
 12/16 A kérdező kommentje:
és ha én ki flassheltetem az XBOX-ot vagy a PS-t akkor is felengednek a netre??vagy akkor elvesztem a jogosuktságot.Bár ha az XBOX-nál fizetek akkor talán nem.
2011. dec. 21. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze az online játékról és szolgáltatásokról mindkét esetben le kell mondanod.
2011. dec. 21. 23:01
 14/16 anonim válasza:
0%

CSAK IS PC!

AKÁRMELYIK KONZOL MINIMUM GRAFIKÁN FUTTATJA A JÁTÉKOKAT, EMELLETT CSAK 30 FPS-EL ÉS MÉG RÁADÁSUL BE IS LAGGOLHAT!

LEHET HOGY A PC SOKKAL DRÁGÁBB DE MEGÉRI!

2011. dec. 22. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző:

már az, hogy caps lock-kal írsz jelzi, hogy egy hatalmas barom vagy...

30FPS-t nem tudom honnan vetted, mert a többség igaz, hogy 30FPS-en megy, de 60 FPS játékok is vannak szép számmal.

Mellesleg a stabil 30 FPS többet ér, minthogy PC-n 100-200 között össze vissza ingadozik.

És igen, belaggolhat, ha szarul írják meg a játékot, de akkor PC-n is.

"AKÁRMELYIK KONZOL MINIMUM GRAFIKÁN FUTTATJA A JÁTÉKOKAT"

Ez a mondat pl. teljesen értelmetlen.

PC meg kicsit sem éri meg, de ha elindítod rajta most rögtön az MGS 4-et, akkor meggyőztél, és eladom az összes konzolom amit találok a házban.

2011. dec. 22. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Mért ordibálsz? Egyébként az emberi szem csak 25FPS-st tud másodpercenként érzékelni azaz 25 FPS alatt az emberi szem nem érzékeli az akadást tehát tök 8 hogy mennyi az FPS,egyébként az összes lövölcözős konzolos játékon 60 FPS-en megy pl COD.
2013. máj. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!