Hogy csinálhatnak ilyet? Végig sírtam a játékot.
Figyelt kérdés
A hetedik pályán tartok és már az első pályánál nem bírtam ki sírás nélkül, nem tudom igazából miért 'játszom' vele még mindig, egyszerűen hihetetlen számomra az egész..
2011. dec. 19. 01:48
11/19 anonim válasza:
Ez csak egy játék, te meg túl érzékeny vagy, úgy fogod fel mintha komoly dolog lenne, pedig nem az.
12/19 anonim válasza:
Hé-hé, ez ne legyen már nemhez kötve, jó? Nameg csak egy tip, ha ezen kiakadsz, akkor mondd le az internetet, meg add el a gépet. Sokkal több HASZNOS dolgot csinálhatnál, mint hogy egy játékon problémázol, kiemelném itt a JÁTÉKON szót.
13/19 anonim válasza:
14/19 A kérdező kommentje:
Nem problémázom b azdmeg, megkérdeztem, eddig azt hittem, az oldal erre való.
2011. dec. 19. 19:10
15/19 A kérdező kommentje:
Ez a macskás pedig egyáltalán nem megható, nem megdöbbentő, nem szomorú, semmi.
2011. dec. 19. 19:11
16/19 anonim válasza:
A Macskák a postal 2-ben ugyanúgy meghalnak (a Postal 3-ba ha jól tudom mosómedve is lesz :D) de az nem érdekel? Bezzeg ilyen kis hülye értelmetlen karakterek meghatnak. Érdekes
17/19 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel, hogy meghalnak, abban, hogy szétlövik Őket a falon semmi szívszorító és megható nincsen, idegességlevezetésnek én is játszom ilyenekkel. Az önmaguk felálmodása, a kis kézzel integetés szomorít el és hat meg, ahogy kitörik a nyakukat, széthúzzák a bőrüket, szilánkra törnek, vagy megfagynak a tóban.
2011. dec. 20. 16:33
19/19 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor.. :D
2011. dec. 20. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!