Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kiflashelt Xbox-szal lehet-e...

Kiflashelt Xbox-szal lehet-e EREDETI játékkal online játszani?

Figyelt kérdés
A játék tehát eredeti, az XBOX viszont időközben ki lett flashelve.
2011. dec. 17. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem, legalábbis nem úgy, mint ahogy te azt gondolod. Amint felmész live-ra a frissítés, amit kötelező letöltened, törli a flasht a gépedről. Ezután persze tudsz játszani online eredeti játékkal, viszont bye bye flash.
2011. dec. 17. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
A frissítés érzékeli a flash-t és letilt téged a faszba...flashalt Xboxxal nem tudsz netezni még eredi játékkal sem...azt birom, hogy mindenki ki flash-eli aztán megveszi a játékot eredetibe -.-
2011. dec. 17. 15:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Én pedig bírom azokat, akik nem tudják, mit jelent az "időközben" szó.
2011. dec. 17. 17:17
 4/11 anonim válasza:
33%
Egy szóval:esélytelen
2011. dec. 25. 11:04
 5/11 Dzsugaswily ***** válasza:
2%
kiflashalt xboxal lehet eredeti játékkal is játszani de! online vagyis livezni NEM SZABAD MERT A MICROSOFT MEGLÁTJA AZ XBOXODAT FELISMERI HOGY KIVAN FLASHALVA ÉS LETITLJA ( LE BANNOLT) ÉS EZÉRT NEM SZABAD MERT UTÁNA UJJRA KELL FLASHALNI AZ XBOXOT!! SZVAL NEM! mondjuk haverom tud olyan hacket hogy flashalt xboxon is leheseen multyznide ő profi és nekem lesz olyan!! :) de most az mind1 te ne lépj fel mert baj lesz belöle!
2011. dec. 29. 16:31
 6/11 Dzsugaswily ***** válasza:
23%
az elözö azt irta hogy mindenki kiflashali és eredetivel játszok qurvára nem márt nem azért kiflashaltanm és 2 rétegűre kiirtam a fifa12 meg kung fu panda 2 kinectre! szval ez nem eredeti!
2011. dec. 29. 16:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, amely nagyjából mind-mind haszontalan és megalapozatlan, amint az bebizonyosodott. Én ugyanis kipróbáltam: felléptem live-ra, elfogadtam a frissítést, és csodák csodája: másolt játékkal tudok játszani offline, eredetivel pedig online, minden gond nélkül.... Érdekes lenne, ha eredeti játékkal felmenve kibannolnának csak mert flashelt az xbox. Nem mindegy, hogy flashelt-e ha hajlandó vagyok még így is egyes játékokért 15 ezer forintot kiadni?
2012. jan. 28. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
tedd fel a dualboot-ot és másolt játékkal tudsz live-ozni és nem bannolnak ki ...
2012. máj. 7. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Am,csak még annyit hozzá tennék hogy ha az Xbox360-t ki flasheled,akkor bannolhatnak Xbox Live-ról...Teljesen mindegy hogy Eredeti vagy Másolt játékkal játszol Live-on,ha a konzol flashelt akkor magát a konzolt bannolják Live-ról
2012. máj. 7. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Az Ms nem azt nézi, hogy eredeti-e a lemez vagy nem (hogy a francba is tudná ezt ellenőrizni), hanem a meghajtód firmwarejét csekkolják. Ha nem bannoltak még, sok sikert! Nekem több ismerősöm volt fent flashelt géppel, kb 3 hónaptól 1,5 évig tartott a pályafutásuk.
2012. máj. 7. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!