Fifa 12 magyar kommentár?
olyat lehet hogy a PL fifa 11 vagy régebbi Verziójának a magyar kommentár nak a fájljait beteszem a fifa 12 be?
mert én letöltöttem és magyar nyelv az volt de magyar kommentár az nem volt
Én is megvettem originalba, és nem volt hozzá magyar kommentár, de mivel most van eredeti sorozatszámom letöltöttem egy magyar kommentátorral rendelkező torrentverziót (ncore) és ott ha belemész hogy *C:/program files/EA SPORT/FIFA 12/Game/ * -kb vmi hasonló lesz neked is, ott majd látsz olyat, hogy: "eng_us_2.bh" és "eng_us_2.big" -ez van benne az eredetibe, ez az angol kommentár. Ha az originon keresztül telepítetted a játékodat, akkor furcsa mód, a nem eredeti magyar kommentátorral rendelkező játékot is tudod telepíteni függetlenül, azzal a külömbséggel, hogy ezt a *.../program files/electronic arts/Fifa 12* mappába menti... belemész abba, és onnan kimásolod a "hun_hu.bh" és a "hun_hu.big" -et, majd bemásolod az angol mellé, az angolt nem kell kitörölni meg semmi, csak lazán bemásolod, és így 2 ommentár közül választhatsz :)
Engem az érdekelne, ha már így összegyűltünk, hogy nem szokta valakinek kidobálni az ultimate team-et? mert még 1 meccset nem tudtam végigjátszani, mindig kijelentkezik vagy kidob... azt írja ki: "Megszakadt a kapcsolat az EA szerverhez, Addig nem férhetsz hozzá, az online funkcióhoz, míg ben em jelentkezel"
közbe nekem nincs semmi bajom a netkapcsolattal, csak úgy meccs közbe lazán kidob, és nem is folytathatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!