Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 12 magyar kommentár?

Fifa 12 magyar kommentár?

Figyelt kérdés

olyat lehet hogy a PL fifa 11 vagy régebbi Verziójának a magyar kommentár nak a fájljait beteszem a fifa 12 be?

mert én letöltöttem és magyar nyelv az volt de magyar kommentár az nem volt

2011. dec. 17. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hogy a 11-ből átrakod,felejtsd el,úgy sem fog működni. Vedd meg eredetiben,abban biztos lesz.
2011. dec. 17. 10:30
 2/3 anonim válasza:
Én megvettem eredetibe, de nincs benne magyar kommentár, azt lehet letölteni utólag?
2011. dec. 24. 23:11
 3/3 anonim válasza:

Én is megvettem originalba, és nem volt hozzá magyar kommentár, de mivel most van eredeti sorozatszámom letöltöttem egy magyar kommentátorral rendelkező torrentverziót (ncore) és ott ha belemész hogy *C:/program files/EA SPORT/FIFA 12/Game/ * -kb vmi hasonló lesz neked is, ott majd látsz olyat, hogy: "eng_us_2.bh" és "eng_us_2.big" -ez van benne az eredetibe, ez az angol kommentár. Ha az originon keresztül telepítetted a játékodat, akkor furcsa mód, a nem eredeti magyar kommentátorral rendelkező játékot is tudod telepíteni függetlenül, azzal a külömbséggel, hogy ezt a *.../program files/electronic arts/Fifa 12* mappába menti... belemész abba, és onnan kimásolod a "hun_hu.bh" és a "hun_hu.big" -et, majd bemásolod az angol mellé, az angolt nem kell kitörölni meg semmi, csak lazán bemásolod, és így 2 ommentár közül választhatsz :)

Engem az érdekelne, ha már így összegyűltünk, hogy nem szokta valakinek kidobálni az ultimate team-et? mert még 1 meccset nem tudtam végigjátszani, mindig kijelentkezik vagy kidob... azt írja ki: "Megszakadt a kapcsolat az EA szerverhez, Addig nem férhetsz hozzá, az online funkcióhoz, míg ben em jelentkezel"

közbe nekem nincs semmi bajom a netkapcsolattal, csak úgy meccs közbe lazán kidob, és nem is folytathatom.

2011. dec. 25. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!