Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kiírtam magamnak a fifa 12-őt...

Kiírtam magamnak a fifa 12-őt Xbox 360ra de azt írja ki, hogy frissítenem kell valamit. Most akkor újra kell flashelnem a gépem?

Figyelt kérdés
Tehát akkor tegyek föl magamnak egy új dashboard frissítést vagy flasheltessem ki újra?
2011. dec. 17. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Aha. Bár nem tudom, hogy van-e olyan flash, ami viszi.
2011. dec. 17. 04:17
 2/8 anonim ***** válasza:
vedd meg a játékot
2011. dec. 17. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Éppen megveheti, de akkor meg a játék frissítése törli a flasht :) Amúgy én is a live-ot választottam, mint itt szerencsétlenkedni írott játékokkal, főleg hogy egy pár hónapos játékot már szinte féláron lehet beszerezni. Na meg a multi :))
2011. dec. 17. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. dec. 17. 13:27
 5/8 anonim válasza:
Nekem viszi pedig en is irottal jatszok. Viszont olvastam,hogy sok mindenkinek nem megy es ott azt irtak ujra kell flashelni
2011. dec. 18. 21:38
 6/8 Dzsugaswily ***** válasza:
Én is kiirtam !! a fifa12! szval EL KELL VINNI FRISSÍTENI AZ XBOXOD AHOL FLASHALTATTAD ODA VIDD EL ÉS KÉRJ FRISSÍTÉST ÉS MENNI FOG MINDEN FÉLE UJJ GAME!!!
2011. dec. 29. 16:27
 7/8 anonim válasza:

a kérdés , hogy milyen flash van a gépeden?

ha 2.0 vagy 3.0 akkor vinnie kéne!

ha régebbi, akkor nem!

2011. dec. 29. 21:43
 8/8 anonim válasza:
A Fifa 12-höz még elég a 1.91-es flash.
2012. jan. 12. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!