NagyD1990 kérdése:
A forma 1 2011 miben tér el a 2010es változattól?
Figyelt kérdés
ps3ra akarom megvenni, de csak a 2010re van pénzem. olyan sok újítás nincs benne, hogy érdemesebb lenne pluszba fizetni, ugye?2011. dec. 15. 09:50
1/3 anonim válasza:
Ami most így hirtelen eszembe jut:
Safety Car
2011-es szabályok
-KERS
-DRS
-2011-es verseny naptár
-Pirelli gumik
Szebb grafika
Karrier módban nincs az a hülye menedzseres rész, amitől az első játék alkalmával szembesült az ember...
Jobb fizika (vezethetőség, felfüggesztés nem olyan fix, mint a 2010-ben, azért még a GP4, vagy az rFactorhoz képest még mindig elmarad, ez inkább a szimulátor és árkád játékok között helyezkedik el.)
Multiplayerben 16 játékos lehet+gépi ellenfelek (2010-ben 12 volt a limit, ha jól emlékszem)
Mesterséges intelligencia jobb a 2011-ben
Felosztott képernyős multiplayer (2011-ben)
Biztos sok mindent kihagytam, összességében sokat fejlődött a 2011 a 2010-hez képest.
Én mind a kettőt nagyon szerettem, jó lett mind a kettő játék.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és részletes választ :) akkor ebből 2011 lesz :)
2011. dec. 15. 13:18
3/3 david99 válasza:
Abban tér el hogy más csapatok vannak benne meg a többi amit elöttem kirtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!