A Wow jatekban samanal hogy tudom megoldani ezt a gondomat?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ott kel fel vegyem a totemes kuldeteseket ahol kell tanujam a varazslatokat de nekem nem ad lehet hogy mar kivittem, viszont nem tudom hasznalni a totemes varazslataimat mert azt irja hogy nincs totemem.2011. dec. 14. 23:51
1/1 anonim válasza:
Ha megcsináltad a küldetést akkor megkapod a totemet a bagedbe, gondolom kidobtad őket.
Nagyobb szinten (kb 70től) lehet szerezni ismét, csak az már betehető, 1 darab a ranged weapon helyére. Az Earth FIre Water és Air totemeket is helyettesíti, és akkor tudsz lerakni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!