Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresek egy régi arcade...

Keresek egy régi arcade játékot.90-es évek beli. (valószínűleg Pac-man klón)?

Figyelt kérdés
A játékban a lényeg az volt, hogy egy szöghúzóval vagy egy csavarhúzóval (egyik pályán ezzel,másikon a másikkal) mentél végig és húztad ki a szögeket, amiben különféle ellenségek pl.: bogarak akadályoztak. Tulajdonképpen egy pacman klónról volna szó, csak már a nevére nem emlékszem.

2011. dec. 14. 18:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. Gubblenak hívják. Hogy ezzel mennyit nyomtam annak idején. Akkor még persze a demót, mert nem volt netünk, pláne ilyen gyors. Most megvan a teljes, csak az a gond, hogy az én gépem 64 bites. Tehát elindul, de ilyen színprobléma van, mint amilyen néha az age of empires 2-nél is előfordul, csak itt tartós. Ilyen morzsás a kép, mint amikor a TV-be nincs adás, csak színesbe, így meg nem lehet játszani. Letöltöttem PS 1 Emulátort, de az ottani verziója olyan pixeles, hogy ember legyen az aki azon puzzle játékot akar játszani. Volt olyan pálya ahol azt se tudtam, hogy fönt vagy lent megyek olyan pixelhalmaz volt az egész.
2011. dec. 15. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Bónusz pályánál meg mindig összeomlik a játék és kiírja, hogy mivel 64 bites a rendszerem ezért nem tudja futtatni azt a részt. Ebből a játékból meg biztos nincs 64 bites verzió mert 97-es őslelet. Kompatibilitást az összeset végigpróbáltam, ablakban futtatást, 256 színűt meg minden kombinációt ami létezik. Patch sincs hozzá. Szóval akinek hasonló gondja volt már régi játékkal az írjon.
2011. dec. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!