Draculaura77 kérdése:
Assasins Creed-Miért fagy le mindig Jeruzsálemnél?
Figyelt kérdés
Ha ott vagyok Jeruzsálem kapuinál és bemegyek akkor lefagy
vagy pedig ott ragadok a szürkés semmiben.Egyébként van amikor lefagy bárhol,de Jeruzsálemnél mindig. Segítsetek!
2011. dec. 14. 18:08
1/5 anonim válasza:
Eredeti a játék? A géped megfelel a játék rendszerkövetelményeinek? Esetleg egy újratelepítés lehet megoldaná a problémád.
2/5 A kérdező kommentje:
A játék le van töltve,de a gépem megfelel.
Akkor lehet újra telepítem...
2011. dec. 16. 18:15
3/5 hejj válasza:
akk lehet h az a baj, h nem jól csinálod a kűldit. uyge csak úgy tudsz belépni a városba, ha beállsz a 4 pap vagy mi közé, akkor nem vesznek észre..lehet, h elrontod, és a géped nem bírja az elrontás esetén történő dolgokat(pl kisfilm, stb...)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mert ott tartottam már amikor oda kellet menni tehát a küldetéseket jó csináltam :) de már mind1 mert már letöltöttem egy másikat és az jó is volt :) de nem csak én voltam így,sok komment volt alatta hogy Jeruzsálemnél befagy a játék :) de már mindegy mert kijátszottam rég,és most Revalations-el játszom ^^
2012. márc. 26. 21:52
5/5 anonim válasza:
sziasztok nekem is olyan bajom van vle h elindul a játék és egyszerüen még az 1 is befagy aztán feladatkezelöt kell megnyitni és tovább megy és van h egymás után 2 szer is bejön rogtön segitsetek lécci már kitisztittottam a gépet ramm-ot is adtam hozzá 2 ről 6 gigára videókártyám is nvidia gforce 210 1gb memoria 512 mb 64 bit-es a rendszer követelmény lazán meg van max a 3 akadna már de nekem még vmi miat az 1 is és most telepitettem ujra és uan azt csinaj lécci segitség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!