2/15 A kérdező kommentje:
:(
2011. dec. 13. 14:34
3/15 anonim válasza:
Igen! Én nagyon várom! Kell majd a tier4-es hvy azaz a B1! Az nagy king tank lesz! :) tier 8 hvy a fórgótár miatt (talán a tier10 is kell) tier 7 light pedig azért mert kell a klánba egy jó felderítő tank :)
4/15 anonim válasza:
Nem, így sem férek a garázsban...
5/15 A kérdező kommentje:
Ma érkeztek meg. Vélemények?
2012. jan. 5. 18:19
6/15 anonim válasza:
Ma nem tudtam játszani, remélem, holnap jut rá időm, és akkor nyilatkozok.
7/15 A kérdező kommentje:
Na vélemény? Én most egy D2-nél tartok és eddig tetszenek csak elég lomhák és nem annyira erősek a lövegeik sztem, de a védelmük az jó.
2012. jan. 6. 19:04
9/15 A kérdező kommentje:
Nos sikerült? Amúgy lenne egy kérdésem. Nem tudna valaki segíteni? A játékomban néha elmosódnak a betűk és es vele együtt kicsit elkezd szaggatni a játék. A 7.0-ás verziónál kezdődött ez. Valamikor már az első csatánál ez van valamikor meg nagyon sok után. Már az újratelepítésen gondolkodom csak azzal az a baj, hogy sokáig tart. Ha valaki tudna rá más megoldást azt megköszönném.
2012. jan. 8. 19:13
10/15 anonim válasza:
Sikerült. Érdekes. Vagy legalábbis furcsa. Eddig nagyjából tudtam, melyik tankra lőhetek, és mi lesz az eredmény, de így max. a rangsorból, sok idő kell még, hogy megismerkedjek velük. A francia ágat fejleszteni viszont eszembe sem jutott még eddig, és egy darabig nem is fog.
Röviden: meglettünk volna nélkülük is, de elférnek. Inkább, mint hogy ne játsszak vele, ahhoz túl jó játék :)
A problémádra nem tudok megoldást, nálam még ilyen nem volt, de próbálkozz meg videokártya-driver frissítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!