Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gothic 2, Mit lehet kezdeni a...

Gothic 2, Mit lehet kezdeni a sárkány vérrel ill. a sárkánypikkelyel?

Figyelt kérdés

Kitanultam a csávónak akinél megleetett, és van egy csomó sárkány pikkely illetve vér, de nem tudom mit lehet vele kezdeni. És ha lehet valamit, akkor hol/kinél?

Előre is kössz a segítséget.

2011. dec. 12. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Amúgy google-t ismered?

"Godar például ezer aranyért cserébe megtaníthat a sárkánypikkelyek lefeszegetésére, és vérük megcsapolására (ezekre a legerősebb fegyver elkészítésekor lesz szükséged), de ne dőlj be neki, Gestath mindezt ingyen is megmutatja neked. Vele az erődtől délre találkozhatsz, ha a folyóparton végigsétálsz az ork fal mellett, majd felmászol a lankás hegyoldalon."

2011. dec. 12. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezeket értem, már kitanulétam mindent, és van egy csomó pikkely ahpogy le is írtam, de mit lehet velük CSINÁLNI,

mert nem tom hogy páncélt lehet a pikkelxyböl vagy mi?

2011. dec. 12. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:

"ezekre a legerősebb fegyver elkészítésekor lesz szükséged"

ne kelljen már mindent a pofádba rágni

2011. dec. 12. 19:29
 4/8 A kérdező kommentje:

te idiőta, nem ezt kérdeztem, hanem azt hogy KINÉL LEHET MEGCSINÁLNI A PÁNCÉLT AMI A PIKELYBÖL KÉSZÜLT????

Nemigaz hogy ilyen érthetetlen vagy.

2011. dec. 12. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem a kérdező volt az idióta, hanem te.

Rohadtul nem ezt kérdezted, egyszer sem.

2011. dec. 13. 16:13
 6/8 anonim válasza:
Beírod a gúgölbe hogy "gothic 2 végigjátszás" vagy "gothic 2 guide". Emellett szerintem te lenyomod a párbeszédeket, és sejtelmed sincs a dolgok menetéről, különben nem kérdeznéd ezt.
2012. márc. 15. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Jesszus. a "ezekre a legerősebb fegyver elkészítésekor lesz szükséged"-ben hol van az hogy kinél lehet?

FEGYVERT lehet belőle.

2012. márc. 25. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

a bányavölgyben a sárkánypikkelyt ha oda adod jannak a kovácsnak akkor csinál neked belőle páncélt a vérből pedig kardot lehet csinálni ezt majd ha megölted az összes sárkányt akkor tanulhatod meg Bennettől a kovácstól... kell hozzá tudni az alapkovácsolást aztán megtanulod azt hiszem a mágikus fegyverek készítését és ott legjobb fegyver kovácsolását tanuld meg mindig

a nehéz sárkányvadászvértet pedig bennett csinálja ahhoz le kell majd menned a kolostorba a titkos részre és ott lesz egy írás róla ha elolvasod akkor menny bennethez és megcsinálja neked a legjobb sárkányvadász vértet igaz 20 ezer aranyat kell perkálni érte xD

az előző válaszolók meg nem tudom mit ugatnak mikor rohadtul nem a kérdésre válaszoltak főleg az első aki leírta azt amit az előző már tudott és a kérdésébe is benne van... ha ilyen nehezen megy egy szöveg megértése minek írtok?

2012. ápr. 16. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!