Hány FPS-el menne Ultrán, HD-ban a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
gépem:
i5 760 3.33 GHZ Quad Core
4 GB DDR3 1333 MHz Ram
Ati Radeon HD5670 (GDDR5) 1GB videokártya
2011. dec. 12. 13:35
1/7 anonim válasza:
Nem tudom hány FPS-el menne de nekem is ilyen videó kártyám van és high-on simán megy szaggatás nélkül.
2/7 anonim válasza:
Hát jó kérdés, VGA nem épp a legjobb, CPU is már előzőgenerációs, elmenni elmenne az biztos, de 40 FPS-nél szerintem nem lenne sokkal több, talán még a fele sem lenne meg (attól függ az ultrát hogy érted, 16x-os legdurvább élsimítás, 1080p-be, maxon a textúrák és egyéb? vagy csak felrakod a felbontást nagyra?).
3/7 A kérdező kommentje:
minden max, és nem full HD, hisz direkt azt is beleirtam h csak HD, a processzorommal meg semmi baja, hisz még erős proci szóval itt a vidikarin van a hangsúly (am attól még h előző generációs a procim az anniyt jelent h 500-600 egységnyivel lassabb mint az enyém xD)
2011. dec. 12. 17:09
4/7 A kérdező kommentje:
* gyorsabb
2011. dec. 12. 17:09
5/7 anonim válasza:
Tudom, még így is elég jó proci, csak már nem csúcskateógira.
És igen, VGA a gép gyengepontja, elindulni mindenképp elindul, akadozni nem fog, ha igen valamit lejjebb veszel, és ennyi.
6/7 A kérdező kommentje:
ok köszi
2011. dec. 12. 18:01
7/7 A kérdező kommentje:
mert láttam pár gameplayt (elvileg ultrán 1280*720ban) ezzel a karival és ott nem akadozott (már ha lehet hinni ennek mert nem volt ott FPS számláló, bár a menün mutatta h minden max)
2011. dec. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!