Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Elder Scrolls 5: Skyrim...

Az Elder Scrolls 5: Skyrim nevű játék fizetős? Tehát még külön fizetnem kell vásárlás után érte, hogy használhassam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Azt olvastam a egy honlapon, hogy ha ezt a játékot megveszem és játszani is akarok vele akkor még utalnom kell valahová pénzt. Ez igaz?
2011. dec. 10. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.Megveszed és annyit játszol vele amennyit csak akarsz, amikor akarsz teljesen ingyen!
2011. dec. 10. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem fölösleges emgvenni le islehet tölteni helyete érdemes megvenni olyan játékot amit lehet neten mert ahoz kell eredeti a singlehöz nem :D persze ha lenne pénzem én is megvenném eredetibe:D
2011. dec. 10. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami nagy számítógép guru, szóval attól tartok, hogy ha megjelenik hozzá a magyarosítás majd nem tudom telepíteni. Egyébként a witcher 2 és ez között gondolkodok.
2011. dec. 10. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

a magyarositast ra rakhatod eredeti ill. tort jatekra is

inkabb toltsd le, max 2x ha kijatszod, inkabb multis jatekot vegyel

2011. dec. 10. 23:39
 5/5 anonim válasza:
2011. dec. 10. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!