Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fable the lost chapters trainer?

Fable the lost chapters trainer?

Figyelt kérdés

nem műküdik a trainer pedig mindent úgy csináltam ahogy a leírásban van

Cannot find the game! <--- ezt írja ki.

valaki valami ötlet?

2011. dec. 10. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy ötlet, ne csítejj!!

( amúgy nekem sikerült még régen XD )

2011. dec. 10. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:
már nem egyszer kiakasztottam jóként, gonoszként egyaránt, de mégis jó lenne kicsit baromkodni :D
2011. dec. 10. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
melyik trainerről is van szó?
2011. dec. 10. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
worf trainer-2
2011. dec. 10. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
esetleg valaki tud működő trainert?
2011. dec. 12. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:

biorobot trainer:

Előkövetelmény: 1-2 szintnyi a physical shield varázslaton a karcmentes felületért :D HA nincs sérülés, nincs xp szorzó visszaesés.

Az xpgyúrás menete:

- Elmész a nagyerdő teleportkapun keresztül a manóbarlangig (ahol a harci szorzós démonkapu is van).

-Lenyomod a hobbeokat és elteleportálsz a sírhalom mezőkre (Barrow fileds).

- elmész a Gyászos házhoz (grey house) és lenyomod az erőscsontozatú népességet

- teleport vissza a manó barlang bejárathoz

- ingázás a manók (hobbeok) és a csontvázirtás közt és komoly népirtás az ellenfelek közt. Egy ingame éjszaka alatt feltápolod magad egy tűrhető szintig

Sajnos ha gonosz akarsz maradni, akkor utána komoly vérengzést kell tartanod egy-két településen. Ez a módszer is jó lehet xp gyűjtésre, viszont a városi/falusi őrök hajlamosak számszeríjat is használni ami eléggé kékitalpazarló lesz rád nézve (vagy sérülsz ha nincs mágikus pazs). Ráadásul még védekeznek is :D

Egyéb xp gyűjtős helyek (bár ez már előrébb van a főszálban):

- a temetős/anyumentős akciónál a démonkapu mögött. Veszett gyorsan és sokan hajtanak ki a földből. Olyan 50-80 harci szorzóig el lehet jutni. Sajna csak egyszeri alkalom és idővel megunják a dolgot és nem jön több.

- amikor a fókuszpontok közt hajkurászod Jacket egy területen belül szaladgálsz és aprítod az ellent. Ez mehet a végtelenségig.

Sajna van max xp szám amit nem lehet meghaladni: ATlán 99999 vagy 999999 minden xp típusra. Ha magas a szorzód, akkor benyelsz némi mágikus piát amit az addigiak során harácsoltál össze. A harci szorzóval növelt értékű xp-t kapod. (pl 30-as szorzó = 30 000 skill/erő/magic xp pont)

Skillpont (sárga XP) szerezhető árusoktól is. CSak sok azonos árut kell adni-venni. HA kevés van nálük valamiből akkro jó áron veszi, ha sok lesz mert sokat vesz akkro olcsón adja. Sok profit - sok xp. Ha van harci szorzód az is hat a seftelésre...

2011. dec. 13. 13:23
 7/9 A kérdező kommentje:

utolsó: köszönöm szépen :)

párszor már kiakasztottam így tudom már mit hogy merre

a teljes jó és gonosz része érdekelne a trainer-nek :D

esetleg fable-höz hasonló játékot tudsz? :D

2011. dec. 13. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljes jó és gonosz oldali "fejlesztés" dolog is megoldható. Korlátlan készlet van leölhető városi őrből (Dél Lugaskő -Bowersone south-on nem javallott). A jó oldal kimaxolása is simán megvan, csak sokat kell ölni. Minden nem polgári áldozat jó pont a lakosság szerint. Aztán növekszik a lebegő tányér és pillangófelhő a fejed felett. Az öltözettel, vagy tetkókkal is sokat lehet módosítani. Az legalább gyors módszer.

Szerintem próbáljad ki a Fable 3-at! Jobb grafikában, hangulata nagyon jó, humora mégjobb, csak van pár apró minusz is benne. Ajánlott mentegetni alkalmanként (területek közti átlépésnél párszor bukhatja a mentést, így korábbi állapottól indulhatsz ha nincs mentési pontod), a harcrendszer a starcraft 2-n hízlalt reflexeimnek nagyon könnyű (nem is lehet elbukni egy küldetést, vagy meghalni). Az átvezető videók és történeti párbeszédek nem ugorhatóak át. Első végigjátszásnál ez nem vészes. Összességében nekem az is bejött. Sajna a kettes kimaradt, mert az nincs PC-re.

2011. dec. 13. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

már a 3at is kiakasztottam :D

az annyira nem fogott meg :/

első része viszont megunhatatlan *-*

2011. dec. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!