Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lord of the Rings Conquest...

Lord of the Rings Conquest game bug?

Figyelt kérdés
a probléma , a nyitott kapukon nem tudok kimenni .. futok neki és nem megy tovább olyan mintha falnak futnék , de youtuben ugyanazt csinálják és mégis megy nekik , a gépet újraraktam , játékot újra raktam mégsem megy, azért nem részletezem ert biztos van más,aki hasonló problémával szenved
2011. dec. 10. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a játék, azt se, hogy solo/online, de nem lehet, hogy még nem csináltál meg valamit és ezért nem tudsz kimenni? Esetleg nincs ehhez forum, ahol rá kereshetnél, hogy másoknak is volt ez és mit csináltak, hogy megoldódjon?
2011. dec. 10. 12:14
 2/2 anonim válasza:
töltsd le az 1.1-es patch-et ha ez nem oldja meg a problémát akkor nem tudok srgíteni sry
2012. febr. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!