Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítene valaki xBox360-ban? Lent

Segítene valaki xBox360-ban? Lent

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy a konzol mekkora nagyságú képernyőn indul el(képernyőátló).
2011. dec. 9. 21:31
1 2 3
 11/25 Dzsugaswily ***** válasza:
figyelj azért mert én nem vok hülye b+ hogy 15000ft-os játékot vegyek ezért tok venni tv-t mert tok sporolni -.- kiflashaltattam és most ingyen kiírom magamnak a játékot amig anyád alig venné meg neked a fifa12 12000ft-ért addig én már kirtam figyi sztem te jársz valami fotyi képzőbe-.-
2011. dec. 30. 21:38
 12/25 anonim ***** válasza:

1. A lopás nem spórolás. Vagy szerinted a cigányok is csak ügyesen spórolnak?

2. Hogyne, ilyen helyesírással a legkeményebb gimiben... Szerintem a szüleid örültek, hogy valami kisegítőbe felvettek, meg is ajándékoztak egy ekszboksszal, hátha cserébe megpróbálsz emberien viselkedni. Sajnos nem lett igazuk. :)

3. Ha érdekel egyetemista vagyok az ELTÉN, magam dolgoztam meg a TV-mért, XBoxomért és a játékaimért is.

Majd ha eléred agyilag egy grillcsirke szintjét, majd te is megérted mit jelentenek ezek a dolgok, megdolgozni, megbecsülni a saját és mások munkáját.

2011. dec. 30. 21:45
 13/25 Dzsugaswily ***** válasza:
akkor te qua nagy segfej kocka vagy te szerencsétlen hogy ha 20 valahány évesen erre hogy te kockulj grat! akor te valami biztos cigányokkal foglalkozol mint anyád meg apád mert ők is cigányok , Am az igaz nem tok billentyűzeten jol irní tod mert én nem olyan egyetemre fogk menni mint te bölcsészkedsz a cigány családodat! na figyu ha nem hiszed akkor is Fráterbe járok és az elég erős hogy én is valami eféle jó egyetemre mennyek mint te ok elismerem hogy jó egyetemen vagy de akkor kib*szottul nagy seggarcű kocka majom lehetsz hogy erre sporoltál az egyetemen hogy tv-ét vegyé+ xboxozt akkor gratula!
2011. dec. 30. 22:29
 14/25 Dzsugaswily ***** válasza:

És azért mert én még nem dolgozok azért nem azt jelenti hogy mi lopunk mint 1 sek! Baszod de hogy jött szóba te meg a más munkája ok elhiszem hogy elvagy telve magadtol de én ezt

le*romanyámék vettek 1 jó tv-t mert tudnak keresni mert dolgoznak és reggel 8 tol du. 6 ig benn.t ülnek!

2011. dec. 30. 22:32
 15/25 anonim ***** válasza:

Majd egyszer megérted.

Nem mostanában lesz. :)

2011. dec. 30. 22:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Máskor ne érvelj ilyenekkel, hogy az ország egyik legkeményebb gimijébe jársz, vagy ha igen, írj úgy, hogy el is higgyük.

De így egyértelmű, hogy 14 alatt vagy.

És látom mindig nagyon okos vagy, és folyton azzal érvelsz, hogy az "eladó azt mondta".

Ezen sem ártana változtatni, mert lehet valakit itt rábeszélsz valami szarra, mert téged is rábeszélt az eladó.

2011. dec. 30. 23:49
 17/25 Dzsugaswily ***** válasza:
ja persze igen és télleg a Fráter György Katolikus gimibe járok! és nem rábeszélt! a ledes jobba nmegéri áramtakarékos hát ne nekem mondjad már hogy meik éri meg jobban elötte LCD TV-nk volt és a msot a ledesnek jobb a képe!!! hát tapasztalatbol mondom + azért is váltottunk arra hogy áramtakarékos+ jobb kép! hát ha nem hiszed szopi!
2011. dec. 31. 11:00
 18/25 anonim ***** válasza:

:DD

Nem is veszekedek veled, mert teljesen értelmetlen.

Életedben láttál egy LCD tv-t meg egy LED-et, utóbbinak szebb a képe és még a boltban is erre beszéltek rá, szóval te vagy a nagy szakértő, bármit mondanék okoskodnál.

2011. dec. 31. 13:22
 19/25 Dzsugaswily ***** válasza:
Te értelemetlen állat! elötte egy 82cm LCD-tévénk volt és most cseréltük LED-RE és láthatóan szebb a képe hát még az eladó is mondta de én magam láttam meg magamonkivül 3 ember! omg hát akkor miért állítanám ??!! téll szebb a ledesnek a képe! hűt összehasonlitottam azok a világító sok kis pont tv-ben ami adja a képet na annak nem volt olyan szép(az lcd-nek) mint a led-nek! meg azért is vettük mert jobb képminőség+áramtakarékosabb!
2011. dec. 31. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:

Te hatalmas barom, olvasd el amit más ír, mert nem azt írtam, hogy a LED szarabb, mint az LCD (főleg hogy a LED is LCD).

Arra gondoltam, hogy te már itt szakértősködsz, hogy a LED a legjobb, meg minden, de csak azért, mert X éve LCD-t volt és most a LED jobb...

Egyértelmű, de az 5 éves LCD-nél a mai LCD is jobb lenne, mivel folyton javul a képminőség.

És a plazma amúgy is jobb, de mindegy.

Még hogy te gimibe jársz...a leghülyébb legalja osztálytársaim értelmesebben írnak, mint te, pedig azért azok sem egy fogalmazás-verseny bajnokai.

2012. jan. 1. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!