Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen gamek fognak megjelenni...

Milyen gamek fognak megjelenni 2012 -ben?

Figyelt kérdés
Tudom hogy turemletlem vaok meg minden de mi lesz ezután,mi várható?Kijött a CodMW3,B3,ACRevelations mi jön még (Far Cry 3-on,AC3-on kívül?
2011. dec. 9. 17:39
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs nem B3 hanem Bf 3
2011. dec. 9. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:

MGS: Rising

FF XII-2

Mass Effect 3

Starhawk

Twisted Metal

Soul Calibour V

Bioshock Infinite

The Last Guardian

Max Payne 3

South Park

GTA V (valószínűleg)

MGS: HD Collection (EU)

Kb ennyi amennyiről tudni lehet, és említésre méltó

Valószínűleg még több lesz, nem sokára jön a VGA, lehet ott is lesznek még bejelentések.

2011. dec. 9. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
hát innen a gta V méltó említésre és még esetleg a Starhawk
2011. dec. 10. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát meg az összes többi cím.

Az már más kérdés, hogy kinek mi jön be, pl. egy Soul Calibour nekem sem a kedvencem, de attól még egy jó játék, csak nem az én ízlésemnek.

MGS-t sem lehet elhanyagolni, annál jobb játékot még nem csináltak, valószínűleg nem is fognak. És lehet valakinek nem tetszik, de attól ezt még el kéne ismernie.

Last Guardian is valami "elvontabb" játék lesz, de az idősebb generációnak, aki még PS2-n nőtt fel az év játéka is lehetne.

És nem akarom az összeset elemezni, de a lényeg gondolom leesett.

2011. dec. 10. 13:10
 5/6 anonim válasza:
A Metro Last Light is 2012-ben fog megjelenni,ugy a nyár környékén!
2011. dec. 11. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
meg kell említeni még az aliens: colonial marinest és a transformers: war for cybertront, mindkettő ígéretes eddig
2011. dec. 25. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!