Gta4ben hogyan lehet több autót tenni a játékba?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl nem az admiralra cserélem vagy az infermusra hanem egy egyedi megnevezésű kocsit teszek bele akkor működni fog?ha nem hogyan lehet ezt megcsinálni?2011. dec. 6. 20:47
1/2 Darkus Állarcos válasza:
Kódokat írsz be például erről az oldalról:
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem nem egyre gondoltunk:) arra gondoltam mikor tegyük fel kicserélünk egy kocsit a játékból pl egy admiral-t egy audira akkor az audit átkell nevezni admiralra azt a 2fájlt és úgy betenni hogy működjön. Arra gondoltam hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy ne kelljen megnevezni egy olyan kocsiéra ami már van a játékban. pl legyen a kocsi neve audirs és akkor az adimral is "megmarad"
2011. dec. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!