Melyik játéknak van szebb grafikája? Gta4 vagy Mafia2?
Előző:
Gondolom, a GTA IV PC-s verziójára értetted a játszhatatlanságot, mert ott tényleg az, viszont konzolon nincs semmi baj vele. Grafikailag a Mafia 2 szebb, de ehhez hozzátartozik az, hogy 2 évvel később jelent meg, valamint jóval kisebb a játéktér és kevesebb a lehetőség benne. De mindkét játék nagyon jó.
A Mafia 2 szebb, de egy hányinger szarkupac lett. Persze ez csak akkor zavaró, ha játszottál az első résszel.
A GTA 4 meg annyira jellegtelen egy játék, hogy olyan már nem is létezik. Inkább kijátszanám még 4x-er a Vice City-t, mint egyszer a gta 4-et.
12:19
A játszhatatlanságot úgy értettem, hogy annyira ronda, hogy az miatt játszhatatlan.
Nem az irányítás vagy bármi miatt.
Legrondább játék amivel konzolon dolgom volt.
Plusz maga a játékmenet is szar volt.
Hát igen, megoszlanak.
A játékmenet az mindegy, az egyéni, hogy kinek mi tetszik, de azt nem értem ki az, aki azt mondja, hogy szép játék a GTA IV konzolon.
PS-en és boxon is láttam már, semmi élsimítás, csak azt látod, hogy minden egyes kocsi, épület, ember csillog a recék miatt, a játék is mintha kicsit "homályos" lenne, a textúrák sem néznek ki valami kidolgozottnak.
A fizikának nyomát sem látni autóvezetés közben, stb.
Nem vagyok valami grafikab.zi, még ma is játszok néha 2000 körüli játékokkal, de az nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!