Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Átlátható tartalmi leírást az...

Átlátható tartalmi leírást az Assassin's Creed sorozatokhoz tudnak valaki mondani nekem?

Figyelt kérdés
Végigjátszottam mind a 3 játékot és nagyon tetszik. Azonban az angol nyelv tudásom elég hiányos,így elvesztettem a fonalat főleg a a Revelations végén. Sokat googleztam,hátha találok egy történet leírást hozzá,mert engem nagyon megfogott a játék. Légyszi,ha valaki tudna nekem ebben segíteni,az mutasson egy oldalt,ahol olvasgathatnék! Előre is köszönöm a segítséget :)
2011. dec. 5. 17:31
 1/5 Petyavv válasza:
Én is játszottam.12 éves vagyok és megértettem.Szerintem kicsit bővítsd az angoltudásod.Igaz,hogy régiesebb kifejezéseket is beszélnek,de ha elölről játszod többször,biztos megérted. ;)
2011. dec. 5. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Heh:) Örülök,hogy 12 évesen így vágod az angolt,de nem ez volt a kérdés :) Részben értem,csak vannak olyan fordulatok,amelyek nem tisztázódtak bennem,hogy mi miért történt a játékban. Mivel számomra ez egy remek történet így szeretnék áttekinthetőbben benne lenni. Viszont ha akarnék órákon át gubbasztani az angol szótár felett és fejtegetni a mondatok jelentését,akkor gondolod segítségért fordulnék itt másokhoz? Érted...
2011. dec. 5. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
ÖÖö nagyon fura a gondolkodás módod már csak abból kiindulva ,hogy most mit írtál . Szerintem itt kell keresgélni a gondot .
2011. dec. 5. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet,de az még furcsább,hogyha nem tudsz válaszolni a kérdésre minek írsz ide?!:) Ez meg a te gondod haver...
2011. dec. 5. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
jah itt kérdés és válasz van ,vagy legalábbis válasz kell legyen.Haver nekem is ez a gonod.Nem tok angolul.(ez sem válasz a kérdésedre)
2011. dec. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!