Call of duty 4 vagy Counter Strike 1.6?
Figyelt kérdés
Szerintem, a cod 4 jobb mert a grafika és a fegyverek+ a sok kiegészítő..
A cs-nek elvileg jobb az élménye de szerintem ez se igaz...
Melyiket vegyem meg/töltsem le?
Online nyomnám!
2011. dec. 4. 17:39
11/18 anonim válasza:
Sztem cs 1.6, azért mert több magyar szeró van hozzá, és inkább játszom olyan szerókon, ahol nincsenek cheaterek. Amm Cod ban csak a küldetések az izgalmasak.
12/18 A kérdező kommentje:
Ricsko te nem vagy fent ikariamon???
2011. dec. 10. 15:16
13/18 anonim válasza:
"Aki fizet érte az egy f@sz kocka... "
Akkor hihetetlen paraszt vagy, hogy fáj.
Meg ha a cs szerinted szar, akkor minek kérdezed, hogy melyiket válasszad, te fogyatékos?
14/18 A kérdező kommentje:
Lol te vagy fogyatékos...
Azért kérdeztem, hogy ti mit gondoltok de mind1... :D
2011. dec. 17. 10:43
15/18 anonim válasza:
Az korod veri az IQ-dat kérdező...
Ha aztmondod szar a CS ,akkor minek kérdezed? Kíváncsi vagy a válaszolók véleményére, melyike vásárold, közben meg úgyis tudod, hogy a COD4-et veszed...
IQ ninja
16/18 anonim válasza:
És akkor én faszkocka vagyok mert kiadok pénzt olyan játékért amit szeretek? Inkább te vagy a faszkocka, hogy képes vagy a fos cod4-eddel a hasonszőrű 10 éves társaiddal wh-val játszani... Egy szegény, csóró, buta paraszt vagy.
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti.
Csak kíváncsi voltam ennyi.
2011. dec. 19. 13:06
18/18 anonim válasza:
Mind a kettő jó játék!! annyi a hiba mind a kettöbe hogy 8 éves csitterek vannak.Grafikaliag a Cod4 jobb de ha az élményt nézzük a CS.Szerintem töltheted mind a kettöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!