Transformers: fall of cybertron (war for cybertron 2), mit gondoltok?
Szerintem a transformers egy nagy hülyeség.
(Ez az én véleményem). :)
Én azt, hogy "Hát, ez se érdekel."
Nagy Transformers rajongó vagyok, úgyhogy valamelyest azért odafigyelek a játék készítésére, a látványtervekre, meg arra, hogy a történet mennyire összeférhető az új rajzfilmével (aminek ez lenne az előzménye), de mivel a videojátékok úgy általánosságban hidegen hagynak, nem nagyon merülök el a témában.
Én sem vagyok oda a videojátékokért, de ez nekem nagyon tetszik, és már kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
És aki azt hiszi, hogy a WFC, FOC játékoknak közük van a Prime sorozathoz, az téve, mert ezek két különböző világ (bár nagyon hasonlítanak egymásra).
Azért vannak más különbségek is, mint pl.:
1. A Prime-ban Megatron csak a Földön fertőzte meg a szikráját Sötét Energonnal, míg a WFC-ban már a Kibertronon megfertőződött.
2. A Prime visszaemlékezésben Optimuszt Orion Pax-nak hívták, mielőtt Fővezér lett, a játékban Zéta halála előtt is Optimusz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!