Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wwe 12 Rock Edition? (X360,...

Wwe 12 Rock Edition? (X360, többi lent)

Figyelt kérdés
szeretném megrendelni a WWE 12 nevü játékot de látam h van olyan is hogy The Rock Edition tudom h ez azt jelenti h lelehet tölteni de akkor a simában nem lehet letölteni??vagy a the rock editionben adnak külön letöltő kódot amivel le lehet tölteni ingyen??pls helpxD
2011. dec. 1. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
The Rock alapból is benne van a játékban és ez csak egy Amerikai kiadás. (de van még egy csomó ilyen pl.: CM Punk edetion meg ilyenek) szerintem csak az a különbség hogy mi van a borítón de a sima játékba benne van. és nagyon ajánlom hogy vedd meg mert nagyon, nagyon jó játék :) :D
2012. jan. 3. 19:35
 2/5 petix7 válasza:
valaki megmondaná hogy hogyan lehet the rockot megkapni xbox live nélkül , vagy mi a cheat kódja xbox 360 ra ???
2012. jan. 8. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy h csinálod a kampányt -_-
2012. jan. 8. 19:49
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

De The Rock ,hogyvan benne az alapba ha valakinek megvan léccives itt vagy Üzenetben mondja el :D mert nekem megvan a WWE 12 tényleg nagyon jó ,de nem találom benne The Rockot ,hiába voltam XBOX liveon WWE shopba ott sincs és nemis DLC ,azt tudom ,hogy valami Cheat cod van de seholse találtam ,ha valaki tudja léccives mondja el ,hogykell aktiválni Üziben vagy itt előre is köszönöm

2012. jan. 9. 13:32
 5/5 petix7 válasza:
De az interneten is néztem ha végigviszem az outsider módot akkor megkapom de már vagy 6szor végigvittem de nem kaptam meg léci a havaki tud cheat kódot vagy valami hogy hogy tudnám megszerezni xbox live nélkül
2012. jan. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!