Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 teljesítménynöve...

Battlefield 3 teljesítménynövelés. Többi lent (? )

Figyelt kérdés

Meg szeretném venni a bf3-mat, de amíg nem vagyok biztos benne,hogy élvezhető lesz a multi, addig nem merek rá beruházni. Egyenlőre single-t próbáltam, ott 40-50 fps-em van lowon is , highon is. Ennyire van tervezve a játék, vagy ez miért van? Itt a gépem:

Processor:

AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor, MMX, 3DNow (3 CPUs), ~2.6GHz

Memory:

3328MB RAM

Hard Drive:

500 GB Total

Video Card:

ATI Radeon HD 4800 Series

És szerintetek itt is ki fog alakulni klánélet, mint a cod4/cod2-ben? Warok, cupok, lanok ilyesmikre gondolok.

Köszi ! :)

2011. dec. 1. 12:23
 1/4 A kérdező kommentje:
A videókártya 512Mb-s :)
2011. dec. 1. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
csoda hogy indul ilyen videókártyával multit nem érdemes megprobálni vmi izmosabb videókártya kéne meg mondjuk procceszorba is jobb az intel
2011. dec. 1. 14:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen videókártyát ajánlasz? :)
2011. dec. 1. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá illetve High mennyen vagy elég medium. Nekem Gtx 460 van és simán viszi mediumon de van ennél jobb csak sokkal drágább
2011. dec. 2. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!