Battlefield 3 teljesítménynövelés. Többi lent (? )
Figyelt kérdés
Meg szeretném venni a bf3-mat, de amíg nem vagyok biztos benne,hogy élvezhető lesz a multi, addig nem merek rá beruházni. Egyenlőre single-t próbáltam, ott 40-50 fps-em van lowon is , highon is. Ennyire van tervezve a játék, vagy ez miért van? Itt a gépem:
Processor:
AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor, MMX, 3DNow (3 CPUs), ~2.6GHz
Memory:
3328MB RAM
Hard Drive:
500 GB Total
Video Card:
ATI Radeon HD 4800 Series
És szerintetek itt is ki fog alakulni klánélet, mint a cod4/cod2-ben? Warok, cupok, lanok ilyesmikre gondolok.
Köszi ! :)
2011. dec. 1. 12:23
1/4 A kérdező kommentje:
A videókártya 512Mb-s :)
2011. dec. 1. 12:24
2/4 anonim válasza:
csoda hogy indul ilyen videókártyával multit nem érdemes megprobálni vmi izmosabb videókártya kéne meg mondjuk procceszorba is jobb az intel
3/4 A kérdező kommentje:
Milyen videókártyát ajánlasz? :)
2011. dec. 1. 14:58
4/4 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá illetve High mennyen vagy elég medium. Nekem Gtx 460 van és simán viszi mediumon de van ennél jobb csak sokkal drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!