Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik NFS volt az utolsó...

Melyik NFS volt az utolsó amiben lehetett tuningolni?

Figyelt kérdés

Melyik Need For Speed -ben lehetett tuningolni?

Az összes részre kiváncsi lennék, de ha csak a legutóbbit tudod az is jó lesz.

Köszi

(a RUN nem érdekel, ez előtti tuningolható NFS rész kellene)

2011. dec. 1. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha az emlékezetem nem csal, a legutolsó ilyen a World volt.

Ez egy alapjában véve, ingyenesen letölthető, és használható program (kezdetben pénzes, majd havi díjas, azt követően kis limittel ingyenes, s mostanra teljes mértékben kihasználható lett).

Ingyenes játékhoz híven helyet kapott benne egy pénzért vehető eszköz, mellyel jelentősen megkönnyíthetjük a játékunkat, bár nélkülözésével is jelentősebb sikereket érhetünk el, bár elég időigényesen.

A tuning, mintegy nyerhető jutalom kapott helyet a játékban (az egyes eventek végén, kártyákat kapunk, melyek rejthetik eme nélkülözhetetlen szerkezeteket) s bár itt is széntén a fizetősök vannak előnyben, az ingyenesek számára is elérhetőek ezek a funkciók. A belső tuningot illetően, a fizetős játékosoké a szerep. Természetesen, nem a festésről beszélek, hanem az olyan külső apróságokról, mint az: ablakszínezés, felfüggesztés, kaszni vagy éppen egy tetszetősebb felni. Persze ezek közül vannak, amiket ingyen is beszerezhetünk, egy igazán szép autóhoz, költenünk is kell(ene).

Az EA, nem egy adakodós cég hírében áll, de meg kell hagyni, elég jól báni az egyetlen online nfs játékosaival. Szinte havi rendszerességgel osztanak 1000 Boost pontot ( a játék pénzes fizetőeszköze), amely bár nem tűnik soknak, fontosabb dolgokra is elkölthető, ráadásúl ha az ember bevár még egy ilyen kódot, akár egy játékpénzes kocsira is beruházhat.

Az nfs hivatalos honlapját itt találod: [link]

Itt egy magyar honlapot találsz, hírekkel: [link]

Itt pedig a magyar SG-fórum world részlegét: [link]

==============================================>

A legutóbbi SINGLE NFS -hez, kicsit vissza kell ugorjunk az időbe. Én ugyanis legutóbb az NFS: CARBON -alcímre keresztelt részében találtam tuning rendszert. Kicsit homályos, de ha jól emlékszem, a belső tuning, ott is elég gyenguskán volt megoldva, szintünktől megfelelően azt hiszem 5 kategóriában választhattunk, utcai, sport, és verseny kategóriában. Ami viszont a külső tuningot illeti, ott rendesen el volt találva a dolog. A neon kivételével (ami nekem nagy szívfájdalmam, azóta is) minden helyet kapott, s ami remek volt, hogy százalékos beosztásban, hihetetlenűl részletesen ki tudtuk dolgozni járművünket. Talán tuning területén ez az alkotás nyújtotta számomra a legtöbbet.

2011. dec. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!